EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 18 de gener del 2013

Algú sap reconèixer...?


He vist aquest joc pel Twitter i l'he copiat. Jo reconec TOTES les marques i LOGOS i ni un sol dels ocellets... CARMEEEEEEEEEEEEEE!!! :-)))

12 comentaris:

  1. Sense buscar al Google ho provo:

    cuereta, merla
    mallerenga, mmmmmmmmmmmmmm
    picasoques i pitroig!

    Les marques:

    Windows La caixa
    Tous Repsol
    ???? Movistar

    Ara falta saber si els ocells estan bé!

    ResponElimina
  2. mmmmmmmmmmmmm podria ser un gaig, però no ho sé vaig a buscar-ho

    ResponElimina
  3. Hehehehe el que et falta és Calvin Klein ;-))

    Acabo de posar els noms dels ocells al Twitter hehe he confessat que ho havia preguntat a una amiga. La proposta era d'en Kilian Jornet :-DD

    ResponElimina
  4. És un joc molt malintencionat. Ens vol demostrar quantes coses sabem, però alhora com en som d'ignorants.

    ResponElimina
  5. CARME, Ni jo!! hehehe tampoc he tingut mai res de Tous, ni de Repsol... però conec els logos :-P En canvi els ocellets, filla meva... tots molt bonics però... em semblen ben iguals :-DDD


    XEXU, No sé d'on ho han tret. En parlaven en Kilian Jornet i una altre noia i crec que feia referència a que als petits se'ls ha d'ensenyar més coses de la natura... Estic totalment d'acord. Jo no sé reconèixer cap ocell... El colom de ciutat i ja està... Sóc, veritablement, molt ignorant en tots aquests temes... I tan maca que és la natura!! :-))

    ResponElimina
  6. Ufff les marques totes. Els ocells només la merla, la mallarenga i el pitroig . La resta els tinc vistos però sense llegir-ne els noms de la Carme no ho hagués encertat mai.

    Es cert que sóm uns ignorants amb les coses de la natura però també és cert que en el món on vivim no ens calen. Els logos no ens cal que en els ensenyin perquè els incorporem a la nostra vida sense ni voler-ho. Els noms dels ocells, tal i com és la vida de la majoria, ens cal aprendre'ls perquè tot i conviure amb nosaltres no ens calen pel dia a dia.
    Suposo que cada generació adquireix els coneixments que l'hi són pràctics

    ResponElimina
  7. Estic d'acord amb en Xexu, aquest és un joc amb trampa. Els ocells no es gasten tants milions en publicitat com els logos. :-DD

    ResponElimina
  8. No em puc pas estar de dir-hi la meva, ja t'ho devies pensar, no? hehehe

    Cuereta blanca, merla, mallerenga carbonera, pinsà, picot verd i pit-roig.

    El pica-soques és aquest: http://ca.wikipedia.org/wiki/Pica-soques_blau

    Les marques també me les sé totes :(

    Apa!!!! ja em pots ben renyar! estic tant contenta d'haver vist un pinsà al terrat de casa que ja els veig allà on no són!
    Donde dije Pinsà és GAIG XD de tota la vida!!
    (ai quina vergonya, tu)

    ResponElimina
  9. els logos me'ls sé quasi tots....els ocells malauradament no.....

    ResponElimina
  10. MIREIA, Xiqueta, al menys te'n sabies tres!! :-)) Jo ni un!! Sóc d'asfalt total, cent per cent... frustrant!
    El problema és aquest utilitarisme... si una cosa "no ens serveix" ja no ens l'ensenyen... però també ha de ser maco reconèixer els ocells encara que no ens serveixi per res ;-))


    MAC!! I és clar que sí!! Ara has donat la resposta correcta!! De fet, jo MAI he vist un anunci patrocinant algun ocell... (No tenen diners pel finançament, pobrets!!) ;-))


    ELUR! No tenia cap dubte que tu els sabries!! El que passa és que creia que que no veuries aquests post... pensava que ja no passaves així que m'has donat una sorpresa ben agradable! ;-))


    ELFRI, Jo tots... els logos tots... però només d'anuncis, eh? perquè mai he comprat res Calvin Klein, ni Repsol, ni Tous... Ai, ai, quina societat! :-P

    ResponElimina