EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 11 de gener del 2013

CBS News' '60 Minutes'.- Barça, the best team in the world


Un altre vídeo que val la pena veure. Està en anglès, però si feu clic on posa "CC", apareix el text subtitulat i és molt més fàcil d'entendre ;-)

8 comentaris:

  1. Però si no necessitem que cap guiri ens ho digui, si ja ho sabem nosaltres que tenim el millor equip del món!

    ResponElimina
  2. Cert, XEXU, però fa molta gràcia veure como ho presenten, com ho expliquen...
    I pensar que aquest és un programa de màxima audiència ;-))

    ResponElimina
  3. Aquest és el mateix que van emetre ahir per TV3 després del partit?. No el vaig veure per televisió perquè s'acabava massa tard i jo he de matinar, però semblava interessant.
    Em sembla que tampoc el miraré si el vídeo és en anglès (malgrat els subtítols), així que vaig a veure si el trobo a TV3 a la carta. :-))

    ResponElimina
  4. Ara no puc veure els vídeos, aquest aparell és del Cromagnon i em diu que té problemes amb les imatges, però a casa hi tornaré.
    Ahir a la nit quan jugaven el partit, el meu fill l´estava veient a casa (a casa tinc "prohibit" el futbol, jijji) i li vaig comentar, avui els blocaires no hi són, hi ha partit. I vares sortir tu, quan li vaig dir que em volies fer seguidora, em va dir... li has de dir a l´Assumpta que jo sóc del Barça des d´abans de néixer. Així que et transmet el seu pensament i et dic el que li vaig dir a ell, encara que a mi no m'agradi aquest esport, jo també sóc del Barça de tota la vida!! ;)

    Aferradetes i bon dia!

    ResponElimina
  5. MAC, sí, que és el mateix, sí ;-)) Em sembla que tu vas ser víctima de "l'anunci"... El programa es diu 60 minuts, però té 4 reportatges diferents. Cada reportatge d'uns 15 minuts... A que t'hauries quedat si haguessis sabut que no durava una hora? :-))
    Jo m'hi vaig trobar "per casualitat" i vaig pensar "ostres, molta gent s'ho haurà perdut pensant que acabava molt tard!!".
    Ja em diràs si t'ha agradat ;-)))


    LLUNETA, Això és un fill com cal!! Culé des d'abans de néixer, com jo :-DDD
    Digues-li al teu fill que no pateixi, que aconseguirem que un dia t'asseguis al sofà a veure un partit amb una safata de Quelites amb sobrassada al davant (Mmmmmmmmmm què bo!!) :-DDD

    ResponElimina
  6. Amb una condició ...
    Que convoques una trobada per veure un partit important!! Jo porto les quelites i la sobrassada.

    Apa, que ja tens feina!! ;)
    Més aferradetes.

    ResponElimina
  7. I aquest l'he vist ara! Fa gràcia, sí!

    ResponElimina
  8. Aquest matí no l'he trobat però ara sí i ja l'he vist. M'ha agradat molt.
    Té raó en Xexu que no ens cal que vinguin de fora a dir-nos que el Barça és el millor equip del món però no es pot negar que fa molta gràcia que ho facin. :-D

    PS1: Tens raó, em vaig pensar que 60 minuts era una hora. ;-DD

    PS2: Us deixo l'enllaç de TV3 a la Carta encara que ja sé que no us cal amb el que domineu l'anglès. És aquest: http://www.tv3.cat/videos/4414691/El-Barca-segons-la-CBS

    ResponElimina