EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 28 de gener del 2013

Per què la llana és tan cara?


Sí, ja sé que això és un dibuix d'un llapis i no té massa a veure -al menys en principi- amb la llana... però és igual, jo puc estar pensant en moltes coses a la vegada, i el cert és que la llana té un preu vergonyós.


Instint esquerrà fins a la mort!!... I no me n'adono fins que no ho comparo amb un dibuix "standard"...

16 comentaris:

  1. Aquest no l'he entès. Serà perquè no compro llana...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis, no té res a veure una cosa amb l'altre... Si ho arribes a entendre hagués estat perillós i tot :-DD

      Estava jo dibuixant la silueta d'un llapis per un estoig que he de fer i, mentre dibuixava, anava pensant en que les llanes són molt cares. Llavors he buscat per Google un dibuix d'un llapis i m'he adonat que, per instint, el que jo dibuixo és "per esquerrans" i el que he trobat està inclinat en el que seria us normal per a dretans ;-)

      Llavors m'he posat a buscar preus de llanes i buscant per pàgines econòmiques i tal he arribat a unes que consideren bé de preu 5 Eurus un cabdell de 50 grams... bojos! això és un robatori!!

      Si no fos perquè tinc por que sigui cancerígena aniria als xinos, que per 3 Eur. o 4 et donen 10 capdells...

      En fi, vaig a retallar el llapis que és una plantilla que he fet per poder-lo fer a feltre :-)

      Elimina
  2. Has pensat si hi ha llanes subvencionades?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic segura que, si n'hi ha, són per a joves emprenedors de menys de 25 anys... Cosa que ja m'alegraria, és clar... però les "cinquentones" sense feina també existim!! :-P

      Elimina
  3. Ostres! No se m'hagués acudit mai que hi ha llanes cancerígenes... vols dir que n'hi ha? O m'estic fent un embolic?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No tinc ni idea hehehehe però... sense cap ànim racista, eh? Jo vaig amb moltes prevencions quan compro alguna cosa als "xinos"... No saps mai quina mena de material hi poden haver posat als productes... I si, sí... alguna vegada he pensat... Mira que si et fas un jersei així, tot baratet i la llana resulta ser cancerígena? (Però és que jo sóc molt pel·liculera, CARME, no pateixis) ;-))

      Elimina
  4. Al principi també m'ha costat però al final he entès que en aquest és un post 2 en 1. :-D

    TEMA 1 (Dibuix del llapis): Ets esquerrana doncs dibuixes com una esquerrana. Jo ho trobo ben normal. ;-)

    TEMA 2 (Preu de la llana). És un tema que no conec i per tant no tinc ni idea de perquè és tan cara. El que sí que conec una mica millor és el tema del comerç i sé que quan la diferència de preu d'una cosa és tant exagerada com la que comentes alguna cosa passa perquè (en aquest camp almenys) els miracles no existeixen i potser si que es poden donar duros a quatre pessetes però no a dos pessetes. Així que en el cas de la llana dels "xinos" jo em decantaria més perquè és de menor qualitat i/o n'hi ha menys quantitat. Vull dir que si un cabdell normal ha de fer 50 gr, aquests que van al paquet de 10 per 3 o 4 € potser en fan la meitat o menys i la llana no és tan bona. Jo no patiria tant per això del càncer i més per si aquest jersei no aguanti tres rentades abans de fer-se malbé. :-))
    Una vegada dit això, també et dic que dir que la llana no és tan bona no vol dir que sigui dolenta i que potser també et podria fer servei. Però que s'ha de ser conscient de que no comprem el mateix producte o la mateixa quantitat quan comprem tan barat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe t'anomenaré "Analista de posts" ;-)

      Tema 1.- D'acord... però ara imagina que he de fer una cosa per algú que suposo que deu ser dretà i jo, sense adonar-me'n, li faig amb forma esquerrana... Creus que és greu? :-DD (És purament decoratiu, eh?)

      Tema 2.- Aquí m'has fet riure!! :-DDD Ui, de cabdells n'hi ha també de 100 grams... Ara bé, posats a no refiar-se de la llana dels "xinos" potser això de no aguantar tres rentades sigui més "temible" (no per greu, sinó per grau... de possibilitats hehe) que no pas que faci mal a la salut (Ei, que vaig buscar-ho... "lanas cancerígenas"... però em sortien coses rares... res de llanes de fer jerseis :-DD

      Elimina
    2. Sóc molt d'analitzar, no ho puc evitar. I pensa que moltes vegades me n'estic. :-D
      Tema 1: Per mi no ho és de greu. Però és clar sempre li hauriem de preguntar al receptor d'aquesta cosa que hauries fet. :-))
      Tema 2: Doncs la meva intenció no era fer riure en aquest punt. El tema del comerç me'l prenc sempre molt seriosament. Ja m'ho suposo que hi ha cabdells de diferents mides. Jo em volia referir a l'exemple que tu mateixa donaves a Xexu on deies que un cabdell de 50 gr valia 5 € i als "xinos" te'n donen 10 (se sobreentén que iguals) pel mateix preu i he intentat explicar que segurament iguals no ho són. De totes maneres no està malament repartir alegria, així que em dono per satisfet igualment encara que no hagi sigut aquesta la meva intenció. :-)

      Elimina
    3. Doncs no te n'estiguis!! :-)) Per mi, pots analitzar tots els post que vulguis, dividint-los i subdividint-los en apartats, cada un d'ells amb el seu anàlisi pertinent. Admiro els cervells ben organitzats (els veig tan llunyans del que és el meu... pobret) :-DDD

      Ara bé, no em diguis que el tema de que el jersei aguanti tres rentades no fa gràcia... Bé, de fet, no en fa CAP de gràcia... justament aquí està la gràcia (?)... En la paradoxa aquesta... Jo em preocupo per si un producte de mala qualitat pot ser cancerigen i tu em dius que la pobre llana no aguanta l'Ariel Líquid :-DDD

      Jo recordo, fa MOLTS anys a El Corte Inglés tenien uns cabdells de 25 gr. o 40 gr. de llana moooooolt primeta amb molta varietat de colors i molt bé de preu... Amb ells vaig aprendre a fer les meves primeres bufandes hehe... Ai, quins records tan bonics!!... I després, els més habituals que són de 50 i 100 grams. Però és que, en qüestió de tres o quatre anys han doblat o triplicat els preus.

      Bé doncs, marxo, que tinc Catequesi d'Adults a la Parròquia i això no m'ho perdo per res del món... és menjar del bo... però del que alimenta l'esperit ;-)))

      Elimina
  5. El segon llapis està a l'inrevés, els colors, el segon té més punta, el segon és més gruixut ...no era un joc de diferències?? :)

    Amb la llana m'has deixat morta, serà que els xais volen cobrar prima?

    Aferradetes i molt bon dia!


    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé, LLUNA, has encertat totes les diferències!! :-DD

      Això depèn de si són xais alemanys o no... si són alemanys segur que volen cobrar alguna cosa! Grrrr :-P

      Elimina
  6. Respostes
    1. Vostè té informació privilegiada :-DD

      Però, aprofito que la tinc aquí per preguntar-li: Vostè quina "inclinació" li agrada més per posar el llapis (que encara no està posat) Digui, digui ;-))

      Elimina
    2. No tinc prejudicis, faci'l anar cap on li vagi millor; a més, l'esbos que em va fer és esquerrà i ja m'agradava.

      Elimina
    3. Sí, em vaig adonar de que era un esbos esquerrà ahir, quan feia proves i prenia mides per fer la "plantilla" de veritat... (que, al cap i a la fi és la mateixa, només varia la forma en que la col·loqui hehe)... Ah, doncs miri, si esquerrà ja li agradava, ho deixarem així i serà més original :-DD

      Elimina