EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 2 de març del 2013

Viure de renda (II)

4 comentaris:

  1. Contesto aquí als dos posts, que arribo tard. La frase de baix fa molta ràbia, si no pensava llegir aquest llibre, ara sé que podria sortir-me urticària i tot. Suposo que precisament és una crítica, però em fa pensar en alguns individus actuals, algun que diu que no paga la hipoteca del seu palau des de fa sis mesos, i que no li passarà res.

    Aquesta frase d'ara potser és una bona resposta a la de baix...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo reconec que a mi em va fer gràcia veure aquella mentalitat... Hi havia tanta gent vivint de renda per les terres que tenia! Una passada! I la noia que diu això no és pas cap mala persona, no... senzillament està acostumada a viure sense treballar (és un dir, doncs -incomprensiblement- s'aixecaven d'hora, passaven hores llegint, cosint, dibuixant, brodant, passejant... tot molt ben estructurat, no feien "mandra", no)

      Ara bé, aquest llibre sí que és un llibre "per dones", eh? No te'l recomanaria pas :-)) Igual com, per exemple Jane Eyre hi hauria qui diria que és per dones, però té "molt més", aquest sí que, pel que porto llegit, és una novel·la romàntica i ja està... A mi m'agrada perquè em fa gràcia tot el tema dels costums, forma de vida, etc... però a tu no t'agradaria :-)

      Elimina
    2. Hahahaha JOTAPÉ!! Sí, sí, per en XEXU i tu, probablement seria un tostón, però a mi no em desagrada pas... :-DD

      Elimina