EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 5 d’abril del 2013

Miracles...

“There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” Albert Einstein


... i que, traduint al català, podríem dir: "Hi ha dues formes de viure la vida. Una es pensar que no hi ha miracles. L'altre és creure que tot és un miracle."

8 comentaris:

  1. Veient aquest pit-roig preciós, potser sí que tot és un petit miracle.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cada pètal de la més petita de les flors, cada ploma d'aquest ocell tan bonic, cada bri d'herba... el sol, les muntanyes, els rierols, els arbres, un granet de sorra, una formigueta... tot són miracles d'amor :-)

      Elimina
  2. No coneixia aquesta citació d'Einstein però realment està molt bé. Com que les veiem cada dia, moltes vegades ni ens n'adonem de les moltes meravelles que ens envolten. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo me la vaig trobar al començament d'un vídeo sobre Francesc d'Assís, una cançó que es diu "Germà sol, germana lluna"... i bé, com jo parlo amb els núvols, les estrelles, etc... doncs jo m'ho crec, que de la cosa més mínima a la més gran, tot és un miracle :-))

      Elimina
  3. Les dues maneres són bones, però en els dos casos la definició de la paraula 'miracle' no seria equivalent, crec que estaríem parlant de coses diferents. O potser no, no ho sé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan es parla de conceptes així, és molt difícil encertar bé les paraules, oi? :-)) A mi sempre em passa que trobo que no hi ha prou paraules per explicar els sentiments, les sensacions... i que el llenguatge humà se'ns queda una mica curt...
      En tot cas, jo no puc creure que aquest petit pit-roig sigui fruit de la casualitat... és una meravella, un regal de Déu... un miracle :-)

      Elimina
  4. Tots dos exemples de miracles que ens ensenyes són una preciositat de miracles.

    Només és qüestió del punt de vista. La mateixa persona pot pensar les dies coses que diu Einstein, en moments diferents, perquè té punts de vista diferents.

    Pensar (i sobretot sentir) que tot és un miracle és molt millor... sense cap dubte. Sigui quin sigui el significat precís i interior que cadascú li doni a la paraula miracle.

    ResponElimina