EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 13 d’abril del 2014

M'ha tocat la loteria!!

6 comentaris:

  1. Me n'alegro per tu!! :-))
    Encara que has de reconèixer que aquesta "loteria" és més fàcil que et toqui que l'altra, com a mínim segur que hi ha moltes més pàgines que ofereixen tipus de lletra per descarregar que webs que donin els números que sortiran a la 6/49 (de fet, d'aquestes últimes no en conec cap) .-DD

    ResponElimina
  2. És ben xula!! ⁀‿⁀

    Jo vaig fent proves, però no sé com ho veieu vosaltres!!
    Aferradetes i bona tarda. ✈ ☽ ☮ ✿

    ResponElimina
  3. Si és que és molt fàcil fer-te feliç! Ara li poses un fons d'aquells vintage que tens i ja tindràs una tarda perfecta!

    ResponElimina
  4. MAC, LLUNETA, XEXU... Doncs... sabeu que m'ha passat? Hisenda s'ha quedat tot el meu "premi"... Vull dir que la font no s'ha quedat gravada. Una cosa molt rara que no acabo d'entendre. L'he pogut fer servir una vegada, des del Word, però després ha desaparegut...

    LLUNETA, Jo veig un avionet, una lluna creixent, el símbol de la pau i una floreta... i ho veig molt bé i molt bonic! ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Idò sí, funcionaaa!! ☼
      Ja em sap greu que hagis perdut la font, era molt maca. ☹
      Tu insisteix, mai se sap!!

      Més aferradetes!! ☻

      Elimina
    2. Sí que et funciona, sí... es veuen molt bé ;-))

      Ja m'estranyava a mi que regalessin alguna cosa... Segur que s'havia de pagar per poder-te-la quedar... Menys mal que jo hi vaig escriure una mica i vaig retallar la imatge hehehe... Un altre dia escriuré l'alfabet sencer i escriuré "retallant lletres" (com si fossin manualitats "no cibernètiques") ;-))

      Elimina