EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 30 de maig de 2017

Avui dos tuits diferents... Tuits destacats (5)

El primer correspon a Antifascistas Unidos, que fa un recull de "ZASCAS" i, entre ells, trobem aquest, brutal, boníssim, d'en Gabriel Rufian a Almudena Negro, relacions públiques de La Razón. He mirat de buscar-lo directament al Twitter d'en Rufian però imagino la la Negro, en veure el ridícul fet, deuria esborrar el seu tuit i, clar, ha desaparegut o, al menys, jo no l'he sabut trobar. Sort que sempre hi ha qui guarda aquestes perles:El segon no sé si fa riure o fa plorar... però es bo deixar patent el nivell:


3 comentaris:

  1. Aquests si que m'han agradat. Retraten molt bé el nivell de certa gent. :-)

    ResponElimina
  2. Veus, el Rufián de vegades en té de bones, hahaha. Aquestes allisades són el que el caracteritzen, més les respostes que els tuits que fa ell mateix que són d'agradar-se molt. I el segon s'ha fet molt famós, el van acabar esborrant també, però demostra que al PP no només el Rajoy és curt de gambals, aquesta frase està al nivell del vecino y el alcalde o el vaso y el plato.

    ResponElimina
  3. Un nivellàs, tu!!! I és que no hi ha com no tenir raons ni arguments de pes per cagar-la contínuament. No en tenen, ni un.

    ResponElimina