EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 14 de maig del 2017

ENHORABONA, PORTUGAL

Seieu còmodament, respireu profundament, poseu el volum ben fort i gaudiu de la cançó guanyadora de l'Eurovisió en aquesta versió final (en la que el cantant, ja guanyador, interpreta juntament amb la seva germana, que és la compositora però que no havia cantat en el moment del festival). Una preciositat. Ja era hora que no guanyés una d'aquelles que totes són iguals...


Els nostres veïns han quedat els últims, els representava un català molt content d'anar en nom d'Espanya i tal (deu ser dels Siudadanus, del PP o del Pesesé)... si és que el que no lliga, no lliga.

Si voleu sentir la cançó tal com ha sonat durant el concurs, us la poso aquí... Nooooooooo la d'Espanya no, la de Portugal!!

Ha guanyat aclaparadorament, tant en la votació dels "experts", com en la del "televot" (els espectadors), amb una majoria impressionant de països donant-li la puntuació màxima (els famosos "twelve points")

4 comentaris:

  1. Llàstima que no la cantara la germana, ho fa molt millor. Aquest tio em sembla una mica memo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La germana té una veu preciosa... Però ell m'encanta. Es deixa portar per la música i tant li fa si la gent diu que queda ridícul, ell es mou, gesticula... Està molt malalt, necessita un transplantament de cor (això va fer que molts dels assaigs previs a la Gala en els que, més que assajar veritablement, el que es fa són proves de so, de càmeres, dels efectes especials, etc. els fes la germana sola, ell va assajar poc i, en un dels que va fer, a mitja cançó va fer com si toqués la trompeta... va ser genial!!) doncs suposo que amb la vida pendent d'una operació així les altres coses li rellisquen bastant :-DD

      Elimina
    2. Mira, aquí tens el vídeo "de la trompeta" (minut 1:30)

      https://www.youtube.com/watch?v=qc9-Hpa_4-s

      Cada vegada que la cantava ho feia diferent i la germana li havia de dir que ho fes igual :-DD

      Elimina
    3. Mira, JOTAPÉ!!! :-)))

      https://www.youtube.com/watch?v=6ccnN1hjSNo

      Elimina