EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 26 de març del 2011

Així, sí.

Així és com s'hauria de veure el post :-)


Doncs deu ser cosa del Sistema Operatiu perquè a casa (on sóc ara) tinc el Vista i al net book tinc el 7 i amb el 7 jo tampoc ho veia bé.

8 comentaris:

  1. Mira que és espavilada ella, ara sí que ens les ensenya! Són guapes, no sabria dir-te quina m'agrada més, potser la primera.

    ResponElimina
  2. Si, així si! :-))
    A mi m'agrada l'última!

    ResponElimina
  3. Val, XEXU i MAC, gràcies a tots dos per seguir-me la corrent... en realitat ja sé que totes es veuen iguals... oi?






































    Hehehe... és bromaaa!! :-DDD

    A mi m'encanten els tipus de lletres, són com dibuixets... i crec que teniu bon gust perquè, en la meva opinió, la primera i l'última són les més xules ;-))

    ResponElimina
  4. Com vols que et portem la contrària si ets tan amable dient-nos que tenim bon gust.
    És clar que veiem els tipus diversos de lletres i cadascuna amb el seu color diferent, no?. :-DDD

    Que no, que de veritat que són molt maques. Per cert, hi ha una teoria (que potser hauríem de contrastar més) que diu que si no les veiem al post anterior no és per culpa del sistema operatiu o del navegador sinó perquè no les tenim instal·lades a l'ordinador. :-))

    ResponElimina
  5. Jo sempre sóc amable, MAC ;-))

    I penso que aquesta teoria teva pot ser "LA TEORIA", o sigui, la bona... Clar, els ordinadors no poden reproduir una font que no tenen... Ets un mega-crack ;-))

    ResponElimina
  6. A veure... quin office t'has instalat que jo tinc el 2010 pendent i si és aquest potser faig laprova de la teoria d'en Mc.

    pe cert, amim'agrada la última

    ResponElimina
  7. MIREIA.- Jo tinc instal·lat l'Office 2007, que era súper nou i recent sortidet al mercat quan em vaig comprar l'ordinador que tinc des de que sóc bloguera ;-)... però com és legal (jo tot ho tinc legal hehe... sóc així) doncs es va actualitzant de tant en tant ell solet... Però pots fer la prova!! Em faria molta gràcia... Un "experiment" científic al meu Petit Blog! La comprovació de la teoria d'en MAC hehe quina gràcia :-))

    ResponElimina
  8. Ai, per cert, que vas ser tu qui em va ensenyar a posar les lletres al blog hehehe... te'n recordes? ;-) Escrivint el post en un Word i copiant directament a la pestanya que no és del codi HTML... Ets una crack tu també!! :-))

    ResponElimina