EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 24 d’abril del 2011

La sort ens ronda!!


Si la setmana passada vaig informar que tenia dotze encerts a una travessa i que la columna encertada es pagava a vuit eurets amb tres cèntims, ara informo que la sort ens segueix fent l’ullet i és que ens ha tocat la Mona de la Parròquia!! Siiiiiiii!!

Per la vetlla Pasqual, només entrar a l'església, ens donen la candela per la cerimònia del foc... i amb ella va un número. Al final de tot, es sorteja una Mona... Fa anys i anys que hi anem i mai ens ha tocat... però avui sí!! (Concretament, el número guanyador ha estat el d'en Josep Lluís) Mare meva!!... La sort ens ronda!!


Oi que fa goig? Bé, he de dir que ja en falta un tros mmmmmm... bona, molt bona ;-)

Per cert... en sortir s'han repartit els meus punts de llibre... i a la gent els han agradat molt! Estic contenta! Això també és una gran sort!!



Tres-cents! Fets a mà un per un! :-)

Ei, que no se m'oblidi... Bona Pasqua a tothom!! :-)

13 comentaris:

  1. 300!!! Quina feinada Assumpta!
    Bona Pasqua

    ResponElimina
  2. Quin goig que fan els 300 punts de llibre, tant en grups de 50 amb la faixa de l'"empresa" :-D com un per un, que t'han quedat molt bé. Sé la feinada que t'han comportat així que moltes felicitats per l'èxit que han tingut.
    I també moltes felicitats per la mona que també fa molt de goig. :-DD
    Molt Bona Pasqua!!

    ResponElimina
  3. Aprofita la ratxa, tu! Travessa, mona de gratis, el Barça campió de lliga, i tu ja has acabat la maratoniana obra de 300 punts, i algun caleró t'haurà reportat, no? Doncs a celebrar-ho! Bona pasqua.

    ResponElimina
  4. Mare meva quina mona! En puc agafar un tallet?

    Molt bona Pasqua Assumpta! (tot i que ja es veu que va ben rodada)

    ResponElimina
  5. Ah aquests són els 300 punts de llibre! quina feinada i quin goig si van tenir èxit! aprofita i fes una bonoloto o compra un número dels cecs....a veure si torna a caure... un regal molt dolç! que us la mengeu de gust!

    ResponElimina
  6. MIREIA.- Siiii, molta, molta feina, però també molta il·lusió de fer-la :-)
    La veritat és que no m'ho pensava que fos tant llarg de fer... i és que cada minut s'havia de multiplicar per tres-cents!

    Si jo pensava (per exemple): enganxar les cintetes vermelles, mirar que quedi recta, prémer una mica, retallar amb les tisores la mica que sobri per banda i anar-les deixant per que s'assequi bé la cola... això no pot ser massa més de dos minuts per punt: doncs eren 600 minuts: 10 hores :-)
    Només que enlloc de dos minuts fossin tres, ja passava a 15 hores!
    (al final crec que no vaig arribar a 12... onze i picu... onze i mitja més o menys)

    Pintar les lletres ("Jesús viu per sempre") primer en llapis, després repassava el voltant amb retolador fosc i pintava per dins amb un color més clar... cada punt era uns set minuts... per 300... 2100 minuts: 35 hores... :-)

    Però primer havia pintat les cartolines amb aquarel·la...
    i abans les havia hagut de retallar una per una...
    I després tallar la part inferior en punta...

    El més ràpid: posar el "Pasqua 2011" amb uns vint minuts en feia cinquanta (comptant que cada punt l'havia d'agafar, col·locar bé i deixar, que no es broma però dos segons per aquí, dos segons per allà i dos més enllà... tot multiplicat per 300 és una bestiesa...
    Si penso en uns sis segons de mitjana que "perdia" agafant el punt, col·locant-lo en la posició i tornant-lo a deixar a la pila (pensant que algunes coses les feia amb ulleres i altres sense i posar i treure ulleres també perds segons hehehe)... multiplicat per cinquanta punts. Resulta que dels 20 minuts que em costava cada paquet de cinquanta punts de posar "Pasqua 2011", CINC MINUTS els passava només fent moviments improductius i els altres QUINZE escrivint :-))

    I un detall anecdòtic... Mentre escrivia "Pasqua 2011" mentalment m'anava dient "Pasqua vint-onze, Pasqua vint-onze, Pasqua vint-onze" perquè jo m'equivoco molt amb els números, i si dic "dos mil onze" instintivament vaig a escriure "200011" (o sigui 2000 i 11) i quan m'adono de l'errada ja he posat el segon zero.

    Crec que vaig tenir ajut diví doncs no em vaig equivocar NI UNA vegada! :-) i em feia una por terrible, perquè això era l'últim que feia... Vull dir que tenia tots els punts acabats, tallats, pintats, dibuixats, amb la cinta enganxada... i només faltava posar el Pasqua 2011... si m'equivocava, em carregava un punt ja llest!!... Doncs ni un... no em vaig equivocar en cap!! :-))

    ResponElimina
  7. McABEU.- Hehehe has vist això de la "faixa de l'empresa"? A que és xula? :-DD... la veritat és que jugo bastant hehe
    Per a mi, a part de mirar de tenir algun guany econòmic, he de dir que aquesta "feina" m'estimula moltíssim, m'agrada, m'encanta... em venen idees constantment... i m'ho passo molt bé fent-ho.
    Llàstima que em canso i que a vegades les cervicals o les mans (artritis) se'm ressenteixen una mica, però... bé, si no se'm ressentissin per això ja ho farien per alguna altre cosa, i això m'agrada :-)))
    Ja tinc més encàrrecs! Però com són més relaxats, prepara't que tornaré a fer comentaris llargs i múltiples pels blogs, i ja saps que pel teu m'agrada molt passejar ;-)
    La Mona està molt, molt bona mmmmmm hehehe


    XEXU.- Oi que sí que la Lliga ja és nostra? Sí, digues que sí, si us plaaaau ;-))
    És que ahir em van fer patir una mica i tot, eh? Que els merengons han tingut una pujada d'autoestima que es van liquidar al València en un no res, mentre que nosaltres ens va costar amb l'Osasuna... però... oi que sí, oi que la Lliga ja és nostra? :-))


    PORQUET.- I taaaaaaaaant que en pots agafar un tallet! Tan gros com vulguis :-)) La mona és molt gran (i molt bona) i n'hi ha prou per compartir amb tots! :-))


    ELFRI.- Siiiiiii ;-)) Aquests són els famosos tres-cents punts fets a mà que m'han fet saltar posts, deixar comentaris al blog sense respondre i enyorar el món catosfèric... però ara tot es relaxa i tornaré a ser "jo" hehehe
    Ei, si vols una mica de Mona, ja en pots agafar, amb tota llibertat :-))

    ResponElimina
  8. oh¡¡¡ buena Pascua a vosotros tambien¡¡¡
    que alegría que os haya tocado la Mona, tiene una pinta espectacular.
    No dejas de sorprenderme¡¡ puntos de libro totalmente artesanales y perfectos¡¡¡
    Cuando veo tus baberos y tus trabajos me acuerdo mucho de tus manos, tienes toda mi admiración.
    Un beso

    ResponElimina
  9. M'agraden! Quina satisfacció deus sentir.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Bonica, em fa molt feliç llegir sobre aquests bocins de sort. Tan de bo siguin el preludi d'un tsunami de bones notícies per vosaltres dos!

    (els punts, genials; me'ls conec bé, els teus punts fets a ma, i m'encanten, ja ho saps).

    Abraçades i a per més sort!!!

    ResponElimina
  11. Sí que teniu la sort de cara. Què serà a la tercera?????

    Una gran feinada, fer 300 punts de llibre. Molt macos.

    La mona té una caraaaaaaaaa

    Deu d’estar boníssimaaaaaa

    Una abraçada,

    ResponElimina
  12. Quina feinada i quina paciència fer a mà tots aquests punts de llibre!!... Encara que amb tu no m'estranya!!
    Me n'alegro molt d'aquesta bona sort que tens últimament i a més, aquesta mona té molt bona pinta!!...Segur que ja no en deu quedar!!
    Una forta abraçada.

    ResponElimina
  13. CRISTINA.- Hehehe esto lo dice la que hizo enteritos los vestidos de Primera Comunión de sus niñas?... ¡eso sí que era admirable! :-))
    De todos modos, me encanta que me digan cosas bonitas, así que puedes decirlas siempre que quieras ;-))


    PILAR.- Satisfacció i cansament ;-)) La veritat és que quan els vaig començar no m'imaginava la feinada que em donarien, però sí, estic molt contenta :-)


    FERRAN.- Ja veuràs com se'ns girarà sort a tots! ;-) La sort vola per l'aire... estirem les mans i mirem d'atrapar-la! :-)
    I mil gràcies per les coses boniques hehehe


    Ma. VICTÒRIA.- Jo voldria uns quants mil·lionets posats a demanar hehehe ;-))
    La mona moooooolt bona!! :-))


    MONTSE.- Ai, quina il·lusió veure't per aquí!! :-))
    Encara en queda, encara... menys de la meitat, però en queda (és a la nevera... en vols un tallet? convido! hehe)

    ResponElimina