EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 3 de maig del 2011

Groc


Va, després d'aquest, ara sí que deixo de perdre el temps...

4 comentaris:

  1. Això ja comença a ser art visual. ;-)

    Per cert t'he comentat el post anterior sense haver vist el de més enrere i ara em trobo aquest. Tots tres junts, i això ho dic com a representant artístic, formen una trilogia conceptual que en un primer moment sembla que no s'entén (i en un segon potser tampoc) però que no queda gens malament i que a més pot tenir continuïtat: Vermell, Verd, Blau, Grana... :-DD

    ResponElimina
  2. Acabes de 'sortir' a la Transmissió d'en Puyal!!!!!!!!!! oh!!!!!!!!! quasi ploro d'emoció!!! Guapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Eiii, jo tampoc havia vist els posts anterior. Això és Art, com diu en Mc

    Què vol dir que acabes de sortir a la transmissió d'en Puyal?!

    ResponElimina
  4. Hehehe MAC, art visual!! Gràcies!! ;-)) N'he fet un altre!! Blau i grana! Amb un representant com tu, em faré d'or!! :-DD
    Ho deixo tot a les teves mans ;-)


    Ostres, ELUR! No ho he pogut sentir, encara no havia posat la ràdio!! Sóc un desastre! Feia poc que havia arribat de catequesi i encara no estava centrada per començar a mirar i escoltar futbol!! Em fa gràcia que l'hagin llegit ;-))


    MIREIA, Hehehe ja sé que a tu també t'agrada fer experiments d'aquests, algunes coses les he après de tu ;-)
    Resulta que vaig fer una lletra "en broma" sobre Mourinho, amb una música existent... Quan vaig acabar em va fer gràcia com m'havia quedat i ho vaig enviar per mail al programa del Puyal... i es veu que ho han dit i jo no ho he sentit!! :-))

    ResponElimina