EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 23 de setembre del 2011

Ja ho espero!!!


4 comentaris:

  1. Ui!! com algú de la Joves Xiquets de Valls vegi com han escrit el seu nom a la web de l'Ajuntament s'empiparan, aquest "dels" no els agrada gens...

    ResponElimina
  2. Segons he vist, enguany aquesta Diada coincideix amb el 30è aniversari dels Xiquets de Reus. Segur que serà una festa memorable. :-))
    I tu. que saps fer tan bones fotos, en presentaràs alguna al 2on Concurs de Fotografia Castellera? ;-)

    ResponElimina
  3. Realment el cartell fa por. És com un Sant Fèlix, la diada més important de l'any, i s'hi afegeixen els Xiquets de Reus, que depenent de l'any també s'ho curren prou. Serà llarg i una mica pesat, però s'hi poden veure molt bones coses. Espero que en gaudiu!

    ResponElimina
  4. MAC.- Ostres!! Estic al·lucinant... Quan em va arribar aquest comentari al correu vaig pensar que era un mail "normal" i ara l'he trobat aquí... hehehe
    Vaig mirar les bases i no sé ni fer el que demanen. Les fotos en format tal o qual, amb paper en una mida bastant gran i un passepartout de color negre, a més en un CD... però si tot això val un "pastón"... Impossible :-)
    En tot cas, moltíssimes gràcies per haver-m'ho dit (i per això de les "bones fotos") ;-)


    XEXU.- Sé que seran hores i hores allí drets. Espero que no faci molta calor :-) però la plaça Mercadal és tan gran que, ni que hi hagués molta gent, tampoc és "angoixant", et pots moure una mica... És que em fa moltíssima il·lusió! Mirarem d'aguantar el màxim :-))

    ResponElimina