EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 6 d’octubre del 2011

Sabíeu què...?

En el proper joc del Personatge Misteriós havia pensat posar la Belén Esteban... però m'ho vaig repensar... És cert, eh?

18 comentaris:

  1. Tens uns acudits, Assumpta... Me n'alegro que t'ho repensessis. Aquesta no l'hauria encertat ni de conya!! (Bé, tampoc és que hagi encertat cap dels altres, però... segueixo intentant!)

    ResponElimina
  2. YÁIZA.- Què fas llevada a aquestes hores? Si demà has de matinar per anar a la Université Pierre et Marie Curie! ;-))
    Doncs sí que ho vaig pensar, sí... allò de "va, en faré una radicalment diferent"... però vaig pensar que potser no cal passar-se :-))

    ResponElimina
  3. Tu el que vols és perdre la credibilitat que tenen els teus jocs, oi? Dona, de posar un personatge actual, serà que no n'hi ha. Podries posar, per exemple, Murakami, i jo tindria possibilitats d'encertar ( ni així, segur). Que per cert, saps que és candidat al premi nobel de literatura que el donen demà?

    ResponElimina
  4. Doncs MURAKAMI va ser un dels que vaig pensar!! T'ho prometo!! Però el vaig descartar perquè podria semblar que afavoria a la CARME i a tu, perquè ho sabeu tot d'ell ;-))
    Ah, ja pot ser que li donin el Nobel, si li van donar a l'OBAMA el de la Pau! :-P

    ResponElimina
  5. Amb aquest "personatge" com a protagonista del joc, ens hauries ben despistat a tots. Clar que potser seria la manera de que en Mac no l'encertés... o sí, ves a saber!

    ResponElimina
  6. Un moment d'ofuscació el pot tenir tothom... el que importa és que al final vas rectificar! ;-D

    ResponElimina
  7. Assumpta, protesto acaloradament per la "mala intenció" del teu comentari... ;) ara el que no entenc com tanta mala intenció m'ha fet riure de valent...

    Serà possible? L'Obama encara no havia fet res... i ho havia de demostrat tot o no! El Murakami...

    Bé, o va deixem-ho córrer! :)

    Per cert que la Belén Esteban, jo no sé ni quina cara fa... clar que tampoc n'encerto mai cap.

    Com que els Nobels són bastant polítics... a veure si consideren que això animarà al país més maltractat per la natura i tot això... i li donen de veritat i ben merescut que serà! :P

    ResponElimina
  8. Entro amb la destral per davant.

    1.- Doncs discrepo de la majoria. A mi m'hagués agradat que aparegués la Belén Esteban!!! Donaria una nova dimensió al joc i ens hagués agafat en fora de joc totalment! Què coi, de tant en tant hem de fer una mica de conya i no estar o el Josmar o algun estrafolari... almenys així potser l'encertaria. :(

    2.- I que no se m'enfadi cap fan eh? Però estic molt en desacord que li puguin donar el Nobel al Murakami (ho sento XeXu...). Potser serà prou bo, potser tindrà prou trajectòria, però considero que n'hi ha molts d'altres que se'l mereixerien ja abans d'ell... com la Carme veig alguna mà política per aquí. En fi, no dic que sigui immerescut, però potser li estan donant una mica massa d'hora per al que han trigat a donar-li a d'altres, o alguns, fins i tot, n'hi l'han ensumat.

    I com sempre dic és una vergonya que la literatura catalana amb el nivell que ha tingut al llarg dels segles segueixi sense tenir cap Nobel (pressions de les espanyes a banda...)

    ResponElimina
  9. Se m'ha menjat part del comentari... volia dir no estar tan seriosos, i que sí que podríem jugar amb la Belen o el Josmar... etc

    ResponElimina
  10. LLUÏSA, de fet aquesta era la idea... que al principi tothom es despistés, per canviar totalment de registre i fer una mica de broma :-))


    McABEU, doncs va ser una mica més d'un moment hehehe fins i tot vaig estar mirant algunes fotos, però al final vaig pensar que potser millor pensar-ne un altre ;-))


    CARME, hehehe el tema MURAKAMI és recurrent en les bromes al meu blog... però també és cert que hi vaig pensar :-)) el que passa és que havent-hi dos fans tan clars a la catosfera vaig pensar que potser no seria just pels demés, que jo miro d'anar repartint, que n'hi hagi per tots els gustos ;-))
    I la Belén, doncs per trencar totalment amb el ritme actual, quelcom ben diferent :-))


    PORQUET, Doncs aquesta era ben bé la meva idea inicial, donar un gir radical amb un personatge que ningú s'esperés... i ara diré una cosa que quedarà per la història bloguera, però és que a mi no em cau malament la Belén Esteban ;-)
    Evidentment és una mal educada, basta i tot el que es vulgui, però no és culpa seva, és un producte de les circumstàncies, dels famosos que ho són sense haver fet res per merèixer-ho... a mi em fa més llàstima que res...
    En quant al tema del Nobel... hehehe a mi no m'agrada Murakami :-))

    ResponElimina
  11. Que quedi constància que a mi no em sembla malament que un dia ens facis buscar un personatge que doni més "conya" al joc però penso que hi ha molts "frikies" que s'ho mereixen més. Sense anar més lluny, en Josmar que diu EL PORQUET (que almenys canta)... la Belen Esteban fa alguna cosa més que cobrar (i força, pel que es veu) per demostrar la seva mala educació?. Estic d'acord amb tu que és un producte de les circumstàncies, que no ha fet res per ser famosa i que se n'aprofita (segurament tots faríem el mateix) però prou propaganda li fan perquè a més encara ens la trobem al teu bloc gran. :-P
    És només la meva opinió, eh!... ja saps que ni que treguis al Jorge "Quienmeponelapiernaencima" de Gran Hermano 1, jo jugaré a descobrir-lo. :-))

    ResponElimina
  12. Hahaha MAC!! No sé qui és aquest Jorge de Gran Hermano 1 :-DD

    Crec que sóc dels pocs éssers d'aquest planeta que, des del principi, va dir que no veuria GH i ho vaig complir... ei, no negaré que algun dia fent zapping veiés un trosset, però mai, mai he vist un capítol sencer ni tinc la menor idea dels seus noms... Ara bé, confesso que jo vaig veure, íntegrament, les primeres edicions d'Operación Triunfo (i m'agradava!!!) ;-))

    ResponElimina
  13. És que tens poca cultura televisiva... hauries de fer com jo que conec a tota aquesta colla perquè no em perdo ni un APM!!! :-DDD

    ResponElimina
  14. Aaaaah!! hahaha d'acord, d'acord l'APM sí que el veig alguna vegada :-DDD

    ResponElimina
  15. dona, amb els ulls de granota que té, segur que l'encertava!!!! però de fer, millor que no ho facis!

    ResponElimina
  16. RITS.- Puc pensar personatges encara més... especials ;-))
    Ei, però repeteixo, que jo no li tinc cap mania de res a aquesta noia i més d'una vegada l'he defensat... Si la gent es mira els programes on ella surt, si fa pujar l'audiència, doncs és normal que cobri molt... i, la veritat, no li envejo gens ni mica la vida que porta... No sé, em fa llàstima, no ho puc evitar :-)

    ResponElimina
  17. El que està clar és que la Belén Esteban mai tindrà un Premi Nobel, o... sí?

    ResponElimina
  18. Ostres, JOSEP LLUÍS, hahaha... que me la deixin a mi, que la porto a estudiar alguna cosa i encara en farem una noia de profit, pobreta... ara bé, el Nooooobel... hahaha potser ho té difícil :-DD

    ResponElimina