EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 1 de juliol del 2012

La felicitat és...

Gràfiques retallades de la Web de Meteoreus.

5 comentaris:

  1. Que bé t'han quedat les gráfiques. És veritat això que es comenta que de la tele et criden a tu perquè els dones les dades de l'oratge?;-)

    ResponElimina
  2. Han baixat, apa! sí han baixat!

    :)

    a gaudir-les mentre durin...

    ResponElimina
  3. Ostres, JOTAPÉ, gràcies!! Acabo d'adonar-me'n! No he posat la font d'informació!... Ehem... les gràfiques no són meves, són retallades de la web de METEOREUS, ara ho poso ;-))
    Uaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa!! Està plovent moltíssim i acaba de fer un tro d'aquells impressionants!!


    CARME.- Siiiiiiiii :-))) S'està més bé!! Aquest matí, pel carrer, una jaqueteta no hauria molestat gens ;-))

    ResponElimina
  4. S'agraeix la baixada de temperatures, però jo la pluja avui no l'agraeixo gaire.

    ResponElimina
  5. Ostres, acabo de veure el teu post i ara entenc aquest comentari... Ja veuràs com poc a poc anirà marxant l'ensurt i els nervis s'aniran posant a lloc :-)
    Ets un conductor prudent i segur que, com has dit tu mateix al teu blog, d'aquesta experiència en trauràs alguna cosa bona.

    La pluja intensa és sempre una merda, es miri com es miri. A tu t'ha passat amb el cotxe, però jo quan plou molt i he de sortir, tinc por, molta por de relliscar (si jo caic, no em puc aixecar sola, no tinc força als genolls) i vaig pel carrer fent el ridícul, caminant molt poc a poc... en fi... resulto patètica.

    A mi m'ha agradat molt la baixada de temperatures, però és que aquí ha plogut poc, aproximadament una horeta per la tarda -fortet, això sí- i ja està... Fill meu, a Reus, amb el Mestral, les pluges no duren massa...

    ResponElimina