EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 1 d’octubre del 2012

Us admiro!!

Benvolguts i benvolgudes blogaires!!

Us admiro. Admiro de tot cor a tots aquells i aquelles (ostres, que políticament correcte estic avui, no semblo jo!) que teniu un blog i, també, feu altres coses (quines? no sé... les que sigui... "altres"... treballar, per exemple)


Com es pot treballar fora de casa, tenir la casa acceptablement controlada (he dit "acceptablement") i fer funcionar un blog?


He estat uns dies una mica enfeinada (una miqueeeeeeeeeeeta de res) i m'he perdut un munt de posts, se m'ha passat un joc meu i tinc el correu electrònic saturat...


Conclusió: Jo no puc treballar ni fer altre cosa que estar pendent dels meus blogs... Ara bé, no sé si això és massa realista.


Per cert (i no és broma). Aquesta setmana teníem DUES travesses amb DEU encerts... i ni els de DEU ni els d'ONZE tornen a cobrar... (Quina forma de perdre calers!!)

11 comentaris:

  1. jo també els admiro perquè jo tinc el blog que "fa pena" :(
    Juga a les 6/49, el trio o el que sigui... que els calers queden a casa. Hem de començar a fer butxaca per independitzar-nos

    ResponElimina
  2. Bé, jo faig moltes coses, però també em perdo un munt de posts que no em voldria perdre i no deixo comentaris a la majoria de blogs, només als "escollits" i treballo poques hores i dormo poques hores... el temps que hi ha és el temps que hi ha... i em sembla que tot ho faig ràpid... (excepte treballar, ja que una hora de visita és una hora de visita) i no sé si massa perfecte... però ho faig i no trobo que sigui gens d'admirar.

    ResponElimina
  3. Una coseta per la travessa, quan la lluna va creixent, li has de xiuxiuejar els teus desitjos...
    coses de bruixetes!! ;)
    (Aquesta nit està preciosa!!)

    Bessets!!

    ResponElimina
  4. La feina la porto bé.

    La vida virtual, força al dia.

    Quedo amb les amistats i mantinc certa vida social.

    Què és el que em deixo per fer, doncs?

    No has vist casa meva...

    ResponElimina
  5. MIREIA, Dona, pena no fa, xiqueta... una mica "slow" ;-))


    CARME, I a més pintes, fas d'àvia i llegeixes molt!!... Tu ets un dels casos més extrems que conec de capacitat multi-tasca :-))


    LLUNETA, Ho faré, ho faré! ;-))


    XEXU, Hahahaha... vaaaaaaaaa ves a recollir la roba dels estenedors, home! :-DD
    Ah! I tampoc dorms... que consti :-P

    ResponElimina
  6. si que podries Assumpta! i tant!!!el que és cert és que hi ha moments de tot, moments que es pot estar més pel blog i moments que menys.

    Això si, què vols dir amb "acceptable"? ehem, aquests dies estic netejant a fons el pis xq dimecres m'arriba l'eslovaca.... buf, potser si que hauria de bloguejar menys xq la cuina estava feta un desastre!! treure-li llustre ha estat esgotador!!1

    ResponElimina
  7. RITS, Hehehe quina gràcia m'has fet amb això de "treure llustre" a la cuina... Ara la deus tenir d'anunci! ;-))
    El meu problema és que sóc molt lenta fent-ho tot (just al contrari del que explica la CARME) i, a més, una desorganitzada total. Necessito una Supernanny que em faci una taula d'aquelles "a tal hora llevar-se, a tal hora esmorzar, a tal hora..." :-))

    ResponElimina
  8. Jo també sóc dels que he hagut de reduir molt la meva activitat blogaire i això vol dir molts posts que queden per llegir i per comentar. Em sap greu però arribem a on arribem, i no es pot fer més. :-))

    ResponElimina
  9. Moltes vegades em pregunto a que he de donar prioritat, per això del meu blog "slow". Quan no es slow (que passa poques vegades) se'n ressenten les hores de son. I ja començo a tenir una edat en que això el meu cos no tolera gaire be.

    Jo si que us admiro, totes aquestes persones que sou capaces de multiplicar-vos per ....

    Com la majoria passo per tantes cases com el temps en que disposo em permet, encara que no deixi cap comentari. Però val la pena per que m'ensenyeu moltes coses. Així que endavant!

    ResponElimina
  10. MAC... Si, però no hem de marxar mai, eh? Reduir una mica, si no queda més remei... però sempre aquí al peu del canó! ;-))


    DRAPAIRE, Nooooo a mi no m'admiris, dona, que jo no puc!! :-DDD
    Sóc la persona més desorganitzada del món, em faig enfadar a mi mateixa, em renyo i després no em faig cas! Un desastre total :-))

    ResponElimina
  11. Jo m'he tret l'abonament als posts endarrerits... ara mateix el Reader em marca 200... impossible. Així que en algun moment faré filtratge... no puc fer-hi més. I el meu blog, doncs ja ho veus, ha baixat molt la freqüència, però és que senzillament no dono a l'abast i menys des que corro per les illes i vaig i vinc i vinc i vaig... buffffff

    ResponElimina