EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 5 de novembre de 2012

Comencen els Cursos "PWE"


Sí, ja sé que pot semblar broma, però no ho és, LAMENTABLEMENT, la Sra. Esperanza Aguirre, creu que la Generalitat és una institució que neix de la Constitución española de 1978. A continuació un retall de pantalla del seu propi Twitter.7 comentaris:

 1. Primer que Espanya ja existia coma a tal fa 3000 anys. Ara que la Generalitat en té només 34... ningú pot dubtar que està sobradament preparada per aquests cursos del sr. ministre d'españolización. :-P

  ResponElimina
 2. En Mac m'ha tret el comentari de la punta dels dits. Espanya ens porta més de 2900 any d'avantatge, normal que se sentin tan superiors, no?

  Més que espanyolitzar, alguns polítics i intel·lectuals s'haurien de culturitzar una mica. Sobretot aquesta patètica persona, que, recordem-ho, va ser ministra de cultura de l'Aznar, ni més ni menys.

  ResponElimina
 3. La cultura de la Senyora Aguirre va quedar demostrada ja des que era ministra d'Educació i es felicitava que la "senyora Sara Mago" vingués a Espanya a no sé què fer...

  "dimana de la constitución española de 1978" I olé!

  No, no, jo ja no vull ser més d'aquest país... SOS

  ResponElimina
 4. Bé en realitat era l'escriptor Saramago, clar!

  ResponElimina
 5. Hehehehe, MAC, que "joveneta" que és la Generalitat, oi? I ells uaaaaaaaau!! Tenen tantíssima història!! :-DDD
  En fi... val més riure per no plorar...


  XEXU, El que a mi m'empipa és que aquestes bestieses no els hi passin factura... poden dir totes les animalades que vulguin, que tot cola... Una "cagada" així hauria de sortir a les notícies!


  CARME, Hahahaha la de la Sara Mago va ser ella? :-DDD
  Recordava l'anècdota però no qui havia estat hehehe... Ai, ben retratadeta que queda

  ResponElimina
 6. Sí, sí va ser ella i jo que no recordo gaire els noms dels ministres del govern, t'asseguro aquesta em va quedar clavada: la Ministra de Cultura!!!!

  ResponElimina
 7. Hehehe CARME, ha de ser fomut que et triïn per ser ministre de cultura i tinguis un nivell tan curtet :-DDD

  ResponElimina