EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 10 de desembre del 2012

La vida és com un bucle...


Deu ser cosa del destí... Aquesta setmana, la columna guanyadora ha estat la de la meva germaneta.
Però res, no hi ha res a fer...

5 comentaris:

  1. No sé com us ho feu. D'acord que no són gaires diners, però en la vida he fet tants encerts, quan em dedicava a fer travesses, i això que mirava de seguir el futbol i tenir en compte totes les variables. Poca cosa, però caram, fa il·lusió encertar-ne tants, sobretot si el Barça guanya!

    ResponElimina
  2. Ostres, una altra vegada?. Té raó en Xexu que és tot un mèrit encertar-ne tants però fa ràbia que "l'esforç" no es vegi recompensat com es mereixeria. Jo no hi tinc gaire confiança en això dels jocs, però suposo que és qüestió de perseverar... o de fer un cop de cap i gastar-se els diners en un dinar familiar, que segur que el gaudiu més. :-))

    ResponElimina
  3. No desesperis, miqueta a miqueta s'arriba a un muntet!!
    Mira quants hi juguen i no arriben ni això.

    Aferradetes i molta sort!!

    ResponElimina
  4. XEXU, La veritat és que, com sempre que encertem és perquè la combinació és molt lògica, per això cobrem aquestes "grans quantitats" ;-)
    Ostres el Barça!! Avui ens ha fet patir una miqueta, eh? :-))


    McABEU, Ara m'has fet riure :-)) He recordat una vegada, ja fa temps, que em vas passar uns càlculs per demostrar les poques possibilitats que hi ha de que et toqui "La primitiva" o una d'aquestes... però jo ja no en faig. La travessa forma part de "com passar un cap de setmana una mica entretingut per pocs calers" (anar comprovant els resultats i tot això, té la seva gràcia hehehe)


    LLUNETA, Hehehe a veure si arribo al muntet aquest... però de moment... Però, com deia en Pep, persistirem!! ;-))

    ResponElimina
  5. Una miqueta? No t'explicaré les vegades que vaig anar al lavabo durant el partit...

    Estava pensant... no seràs com el Fabra aquell que li ha tocat no sé quants cops la loteria? Que no sigui que ho fa per blanquejar diners... que no m'assabenti que tu fas igual, eh!

    ResponElimina