EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 3 de desembre del 2012

Pregunta, sense falses modèsties, només sinceritat...

Benvolguts,

No tinc ni la menor idea de quina quantitat d'entrades és més o menys normal en un blog, per dia o per setmana... però acabo de mirar, per curiositat, les estadístiques del Blog Calendari d'Advent i m'he quedat bocabadada, perquè en té moltíssimes!! :-)

Ara bé... potser el que jo penso que són "moltíssimes" per alguns blogaires és el més normal... no sé.

En fi, em podríeu donar la vostra opinió sobre aquests números? I més, tenint en compte que "avui" encara no s'ha acabat...


10 comentaris:

  1. Per posar xifres sobre la taula, com en Junqueras, dir-te que les visites d'ahir del Bona Nit, amb post publicat a mitja tarda, pujaven a poc més de 300. El post amb més visualitzacions de sempre (descomptant un petit problema d'spam), es queda fregant les 700. Per tant, des del meu punt de vista, són moltes visualitzacions pel blog del Calendari de l'Advent. Potser per altra gent seran poques o normals, però per mi són moltes.

    Bona feina, però suposo que molta gent cau al blog per casualitat buscant 'calendari de l'advent' al google, per aquestes dates pot ser normal. Et convido a aprofundir en el teu estudi i determinar d'on venen les visites. No és que serveixi de res, però és molt distret!

    ResponElimina
  2. Acabo de mirar les meves, d'ahir i d'avui i són aquestes:

    Visualitzacions de pàgina avui
    324
    Visualitzacions de pàgina ahir
    369

    Des de la meva mesura, doncs, són moltes, són moltes.

    Hi ha paraules que criden a moltes persones. Els meus posts més visitats són els que posa "felicitacions" I durant un temps va ser -ho un que posava "Calendari 2011" perquè són paraules molt genèriques.

    El Calendari d'Advent, doncs... té bona salut. :)

    ResponElimina
  3. L'un altre invent no és massa exemple de res perquè és un blog petitonet però avui en tenia 70.

    Jo crec que el calendari i ve a parar molta gent des del cercador del Google iper això en tneim tantes. Tot i així fa il·lusió

    ResponElimina
  4. Ei, gràcies a tots per aportar aquestes dades... Bé, veient el que diuen en XEXU i la CARME, em reafirmo en que són moltes entrades, moltes!! :-DDD

    - El Petit Blog normalment està entre 70 i 80 visites diàries...

    - El Blog de la Parròquia estem contentíssims perquè sempre rondem les 100 (i per ser un blog de Parròquia, crec que està molt, molt bé)

    - El Blog d'Artesania oscil·la molt: Ahir 64 i avui 117, sense cap motiu aparent.

    - El meu blog gran sí que en té moltes, ahir 394 i avui 498, però sempre he pensat que no són dades significatives perquè al meu blog hi entra molta gent "de passada"... S'ha parlat de tantíssims temes i amb tantíssimes imatges que entren a buscar de tot (igual busquen un llibre, que una recepta, que una manualitat o una cançó)... però s'hi estan poca estona.

    Doncs bé, si sempre he pensat això, que apropar-se als 500 (ni que fos així... "de rebot") era molt, per això m'ha fet tanta il·lusió veure les del Blog Calendari... perquè la gent que ha entrat SÍ que ho ha fet per aquest tema, clar, i els comentaris que deixen són molt bonics :-))

    ResponElimina
  5. Buf! Són moltíssimes! Jo sóc molt discret... ahir 150 (i tenint en compte que arrossegava un post publicat a la nit del diumenge).

    Des que no publico tant les meves estadístiques baixen :( He de dir que tampoc me les miro massa.

    Per cert, el post que té més visites en té 1729!!!! El segon queda molt lluny, a 682. No acabo d'entendre aquesta gran diferència perquè tampoc és un post que recollís una brutalitat de comentaris...

    ResponElimina
  6. PORQUET, Moltes vegades depèn de les imatges i les que tu poses són precioses :-))

    Molta gent que pugui buscar paisatges de muntanya pot arribar al teu blog i, potser, aquest que dius en tenia alguna d'espectacular ;-)

    Al blog de la Parròquia, el post més visitat és un que tenim posada la imatge d'unes espigues de blat precioses... i la gent entra per agafar aquella imatge! ;-)))

    ResponElimina
  7. Hahahaha JOTAPÉ, no m'ho crec... Penso que has posat malament les comes... no serà 1000 i 500? :-DDD

    ResponElimina