EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 29 de desembre del 2012

Saldo... ui!!


Potser que faci un pensament i posi cinc eurets més, no? Bé, ja m'ho pensaré...

6 comentaris:

  1. Caram, i jo que pensava que pagava poc de mòbil! Però jo tinc contracte, és clar... Què fas amb 18 cèntims, et dóna per alguna trucada?

    ResponElimina
  2. oh 5 eurets, 5 eurets..... si tu consumo és de 1.57, amb 2 ja faries!

    ResponElimina
  3. Hehehehe xulo, eh? ;-)) No sé si puc fer alguna trucada. A veure, passa'm el teu número que ho provo :-P
    Missatge sí que puc encara ;-))

    Veritablement, el faig servir només quan és indispensable, sinó truco des del "fix" (sí, ja sé que molta gent jove no teniu "fix", tu tampoc? va molt bé!!) Pel mateix preu tinc Internet, totes les trucades estatals i mitja hora al mes a mòbils... I fa un any o així m'ho van rebaixar sense haver-ho demanat :-DDD per "fidelitzar-me". Em van trucar de Movistar i jo els hi vaig dir que ja sóc de Movistar i em van oferir uns descomptes per no marxar... i, clar, vaig acceptar (tampoc pensava marxar)

    En canvi el mòbil si que vaig marxar fa temps de Movistar, vaig passar a Orange i, als 14 mesos -més o menys- vaig passar a Yoigo... pre-pagament i anar fent. Gairebé no pago res :-DDD



    ALBA, És que no sé si deixa carregar tan poc!! Crec que el mínim és cinc :-DDD

    ResponElimina
  4. Ui, amb el que gasto jo. Clar que jo tinc dades i em passo el dia fora de casa i només se´m pot localitzar al mobil. Sóc bastant desastre amb el telèfon,sempre ho he estat. Hi ha molta gent que no sap parlar per telèfon, no els hi agrada, diuen allo just i ja està. Encanvi jo no tinc tanta sort, no callo.

    ResponElimina
  5. Demana saldo als Reis, encara hi ets a temps!! :)

    Bon any, nina!
    Aferradetes.

    ResponElimina