EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 14 de desembre del 2012

Saps què?

- Assumpta, saps què?
- Digues...
- Estic escrivint un llibre...

Té onze anys fets no fa gaire, és molt alt per la seva edat, el més alt del grup; ulls molt blaus i mirada innocent, neta, confiada; molt bon xiquet. Li encanta jugar però no és gens competitiu, mai s'enfada per no guanyar, és dels que gaudeix amb el joc en sí, el resultat tant li fa; té molt clar el que li agrada i el que no... molt intel·ligent i tranquil.

És un dels meus nens de catequesi. Com vivim molt a prop, sempre pugem junts i llavors és el moment de les confidències. Ara sé que està escrivint un llibre. No m'estranya, li quadra.

6 comentaris:

  1. Amb 11 anyets... ja va bé que s'hi posi d'hora. A veure si arriba a aconseguir el seu objectiu.

    ResponElimina
  2. :) que maco... als 11 anys escriure un llibre!

    Jo també vaig conèixer un nen de 12 anys que escrivia un llibre! No sé si el va arribar a acabar. El tema i el títol eren boníssims. Es deia: Les mares, manual d'ús.

    Jo m'ho passava pipa quan m'explicava les idees que tenia per escriure. Ja fa uns anyets, ara ben bé en deu tenir 18 o 19, pe`ro ja no l'he vist més.

    Que tingui sort i constància.

    ResponElimina
  3. Ho trobo genial i a més molt divertit, et fa pensar i créixer amb els personatges i gaudeixes de la feina feta. T´ajuda a desenvolupar la constància, l´amor per la lectura i la imaginació...estic segura que l´animes cada dia a seguir.

    M´has fet recordar que quan era molt, molt petita escrivia contes i encara guardo aquella sensació que sentia quan n´acabava un... aisssssss quants anys d´això!

    Bon dia, nina.
    Bessets!

    ResponElimina
  4. Està molt bé tenir il·lusions quan ets un nen (i quan ets gran també). Així que m'uneixo als desitjos que tingui sort i se'n surti. :-)

    ResponElimina
  5. Comença jove! Aviam si serà una gran promesa de la literatura catalana!

    ResponElimina
  6. XEXU, És més maco! :-)) Si ho aconsegueix ja us ho explicaré!


    CARME, Manual d'us de les mares!!! :-DDD
    Quina llàstima que ja no sàpigues d'ell... seria interessant saber si continua escrivint! :-)


    LLUNETA, A mi em va encantar, perquè això vol dir que, efectivament, a ell li agrada molt llegir i avui en dia, amb tanta "maquineta", trobar un xiquet que llegeix i escriu, fa una il·lusió!! :-))
    Jo també escrivia contes hehehe però era una mica més gran, deuria començar als 15-16 ;-))


    McABEU.- Ja us ho explicaré! ;-)) Aquest nen, només cal mirar-lo per adonar-se que és ple de fantasia i imaginació... a veure si ho aconsegueix :-))


    YÁIZA.- T'imagines? ;-)) Em faria una il·lusió!! ja us ho diré!!

    ResponElimina