EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 4 d’octubre del 2010

En propers dies...


En uns dies, a "l'altre blog..."

10 comentaris:

  1. Fan molt i molt de goig així tan ben posadets. Espero que t'agradin molt, alguns són molt bons, ja es comentarem. Però com has aconseguit aquests preus??? JO vull comprar llibres a aquest preu, a quin dimoni se li ha de vendre l'ànima?

    ResponElimina
  2. Oi que es veuen bonics així? Són els de la meva germana que ahir a Barcelona els hi vaig fer la foto i n'he portat dos cap a Reus "El último judio" i "El metge" (un en castellà i un en català, curiós...) ;-)

    I no, home, no, que no s'ha de fer res lleig, que la meva germana té molt més d'angeleta que de dimonieta ;-))

    ResponElimina
  3. Algunes vegades (poques) també he trobat ofertes així en alguna llibreria i no cal dir que les he aprofitat. És que si els llibres no tinguessin preus d'objecte de luxe en compraríem molts més però això ja és un altre tema. :-)

    ResponElimina
  4. MAC, en aquest cas qui va trobar aquesta oferta va ser la meva germana... jo encara tinc més sort... els podré llegir gratis!! ;-)
    De totes formes, ja saps que els llibres són tan cars perquè es paguen tant els que es venen com els que no es poden vendre :-DDD

    ResponElimina
  5. Una frase molt encertada, me l'apunto. :-DDDDD

    ResponElimina
  6. No cal que l'apuntis, MAC, que ja la saps hehehehe... la vas dir un parell de vegades aquí i ja saps que tinc bona memòria :-DDD

    ResponElimina
  7. Els del Noah Gordon sempre m'han agradat molt, sobretot el de l'últim Jueu. Seran unes bones lectures que ens hauràs de comentar per fer la competència al Xexu 2.0.!

    *Sànset*

    ResponElimina
  8. Uns bons llibres.

    Jo he llegit un quants de Noah Gordon.
    El que menys m’agrada’t tot i sent en català ha sigut “el Seller” No és el estil de ell.

    ResponElimina
  9. te'ls llegiràs tots d'una tirada???

    ResponElimina
  10. SÀNSET, el de l'últim jueu és justament el primer que he agafat... en aquests moments tinc quatre llibres començats... tots quatre són tan diferents que no passa res per anar-los alternant... Ui, la competència a en XEXU no podria... el seu Llibres i punt! és un blog al que tinc molt de carinyo, el té tan ben posat, tot ben organitzat... Has vist totes les etiquetes que fa servir? :-)


    Ma. VICTÒRIA.- Tothom n'ha llegit menys jo!! :-))
    Ma germana també diu que El celler va ser dels que menys li va agradar... de moment he començat per l'Ultim Jueu :-))


    RITS.- Nooooooo hahaha :-DDD què va!! N'he agafat dos: L'últim jueu i El metge... aquests dos, si tinc temps, els vull llegir abans que acabi l'any... els demés aniré fent :-))

    ResponElimina