EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 13 de juny del 2011

Encara n'aprendré!





Però la cosa no és tan senzilla com podia semblar... aquí ja es complica de valent...


Embolica, que fa fort...



Complicant la cosa més encara...


Sempre havia volgut saber fer això!! M'encantaria saber-ne!!


3 comentaris:

  1. Només he mirat un moment de l'últim, i m'ha semblat una cosa impossible, no ho entenc gens. Ella ho explica, però per mi, posa el bastonet de manera aleatòria dins els foradets. No vull ni pensar a la velocitat que ho fa quan no ho ha d'estar explicant...

    ResponElimina
  2. uix! tan el ganxet com la llana se'm resisteixen, xò estic segura que ho aconseguiràs!!

    ResponElimina
  3. XEXU.- hehehe m'ha encantat això del "bastonet" ;-)
    Si vols que et sigui sincera, a mi també em sembla una cosa impossible. Ahir per la nit estava optimista i vaig pensar que potser n'aprendria.
    Hauries de mirar el primer vídeo. El que fa al primer jo ho sé fer ;-) És la "cadeneta"... és la base per a fer coses "rectes" (per exemple una bufanda o foulard)... Crec que també puc aprendre sense problema el que fa el segon vídeo (alguna vegada ho he provat i més o menys ja tenia una idea, però segur que amb les imatges del vídeo me'n surto...)
    Ara bé, el que ja em fa por és a partir del tercer vídeo! uffff
    De totes formes, potser a tu et sembla encara més difícil perquè la gràcia dels vídeos és que són per a esquerrans! :-)) (La majoria de la gent dretana no sap ensenyar a fer ganxet a un esquerrà, perquè es fa un embolic. Aquests vídeos són una joia! i amb imatges a càmera lenta, com si fos un gol d'en Messi!!) :-)


    RITS.- Jo de ganxet no he fet mai res perquè només sé fer "cadeneta" i alguna vegada m'han explicat el punt del segon vídeo i més o menys he captat per on va la cosa però... ehem... només "més o menys" ;-) ara bé, a partir del tercer vídeo ja fa por! ;-)
    Fer mitja és mooooolt més senzill, molt més clar, sobre tot (els gràfics, els esquemes, tot s'entén molt bé)... és molt, molt relaxant i, a més, és igual ser esquerrà que dretà! I, el més important, només sabent punt del dret i del revés ja pots fer coses! :-D

    ResponElimina