EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 15 d’agost del 2011

Noi, tu vals molt!!


9 comentaris:

  1. tens tota la raó si no arriba a ser per ell!!!! bé i la sort d'arribar dues vegades i fer dos gols....el plorinho deu estar desesperat si estant millor de forma, si jugant com van jugar tampoc...és que tampoc ens van guanyar...

    ResponElimina
  2. Ahir durant el partit li vaig fer un comentari al meu amic que ho diu tot, li deia que trobarem molt a faltar Valdés quan es retiri. Tornarem a tenir aquell etern debat que sempre envolta la porteria del Barça. Amb ell aquest debat ha passat a la història, i és que ja no es pot dubtar d'ell, ho demostra cada partit.

    ResponElimina
  3. Jo encara diria més: "Noi, tu ets el que val més!"

    ResponElimina
  4. Ahir s'ha de reconèixer que va fer un partidàs! A casa mai han estat gaire del Valdés, bé de fet és mon pare que mai ha estat sant de la seva devoció i és clar el meu criteri futbolístic no és gaire objectiu i molt de subjectiu del què em diu el papa (que és qui m'ha ensenyat a ser futbolera)... total, a casa li diuen "porter de cartró" i jo "porter del xiclet". Però s'ha de reconèixer que ahir vam salvar els mobles gràcies a ell.

    Quin partit!!

    ResponElimina
  5. Valdés va estar providencial, és cert. I jo estic amb ELFREELANG, si tal com va jugar el Madrid van ser incapaços de guanyar-nos, aquesta temporada pinta molt bé pel Barça. :-))
    Dos detalls més, em va agradar molt el debut de l'Alexis Sánchez i hauré de comprar-me el nou reglament del futbol, es que jo em pensava que una entrada a l'alçada del cap (DEL CAP!!) d'Abidal (que fa 1'86) es mereixeria una "petita" targeta, com a mínim. :-P

    ResponElimina
  6. ELFRI, Hehehe sí, sí, ells a tot gas i nosaltres mig adormits i ni així van poder... i el Gran Valdés hi va tenir molt a veure! ;-))
    Els merengons ja tornen a plorar... hehehe


    XEXU, jo en sóc una gran seguidora d'en Valdés, a part de ser un gran porter, és que té caràcter!! Llarga vida a Valdès!! :-))


    PORQUET, insubstituïble ;-))


    RITS, hehehe que valenta, atrevir-te a dir que no ets "valdesista" enmig d'una penya de seguidors! :-)) Jo crec que és un porteràs, dels millors del món, de veritat :-)


    MAC, el Madrid va jugar violentament, i em va agradar perquè tot el món ho haurà vist. Ells amb la seva agressivitat i el ploraner aquell que tenen a la banqueta queixant-se: Genial! ;-)
    A mi també em va agradar molt l'Alexis! sembla que no s'arruga, no... com si portés temps jugant amb els seus companys! ;-))


    JOSEP LLUÍS, és un dels jugadors que marquen diferències!! ;-))

    ResponElimina
  7. Merescudíssima una entrada al Valdés! És un crack! A més va ser genial quan a la celebració de la Champions va dir que faltava algo...i va posar la senyera a la copa..el Valdés és molt Valdés!

    I aquest diumenge, ho va fer de meravella, com tants altres cops, hi és quan s'hi ha de ser!

    ResponElimina
  8. BARCELONA M'ENAMORA.- Oh, i tant!! ara no recordava aquest fet d'en Valdés!! :-)) Un mèrit més encara per ell!!

    ResponElimina