EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 12 de febrer del 2012

Pel fred, res millor que uns mitjons gruixuts...



12 comentaris:

  1. D'acord. Reconeix que apagues la calefacció per a què faci fred i poder-te posar aquests mitjons!!!! ;)

    Ara... segur que després del partit d'ahir te'ls vas haver de posar. Em penso que més d'un es va quedar... glaçat.

    Bon final de diumenge!

    ResponElimina
  2. Hehehe YÁIZA, no, no l'apago pas... i, tot i així, tenia els peus glaçats! Quines ganes que arribi la primavera! Mai de la vida ho havia esperat tant! :-))
    Ai ahir... pobrets. Bé, guanyarem Copa i Champions! :-DDD

    ResponElimina
  3. Avui més que mai, que no fa tant fred, però sobretot per reivindicar l'equip que tantes alegries ens ha donat. Ara és quan més suport necessiten, i que no donin la lliga per perduda, fins que les mates no diguin el contrari, s'ha de persistir.

    ResponElimina
  4. I tant que sí, XEXU!! Sempre hem de donar suport al nostre equip! L'únic del món que ha conseguit un sextet! El que ens ha emocionat i fet feliços!!
    Saps què? Aquesta tarda (en Josep Lluís també està refredat) mentre ell dormitava al sofà, jo he fet zapping i m'ha sortit Barça TV que repetien la final de Copa de 2009... i l'he mirat tota! :-)))

    ResponElimina
  5. Apa, com presumeixes de mitjons, eh?

    ResponElimina
  6. Jo, ni mitjons gruixuts ni calefacció, a l'hivern vaig gairebé sempre amb mans i peus glaçats; coi, això ja em podria passar també a ple mes d'agost.

    ResponElimina
  7. MIREIA, hehehe me'ls van portar els Reis fa tres anys si no recordo malament... justament amb la idea de fer-los servir en dies de fred. I me'ls he posat poquíssim, però aquests avui m'estan anant més bé! :-))


    LLUÏSA, jo també sóc molt de peus freds a l'hivern, i per aquí és que agafo els meus refredats XXL. Ara bé, si ni amb calefacció ni mitjons els fas entrar en calor, encara ho passes pitjor que jo!
    Hehehe jo ja he dit que aquest estiu no em queixaré de la calor :-DD

    ResponElimina
  8. Neeeenaaaa! quins mitjons!

    Així si que vas abrigada...

    ResponElimina
  9. Hehehe, CARME, són els de la temporada 2008/09. Me'ls van portar els Reis llavors! :-)) Jo miro de fer el possible per no agafar fred, a veure si m'acabo de curar d'una vegada... i, de passada, enviar força al Barça!! ;-)))

    ResponElimina
  10. No t'aniran gens malament en una temporada hivernal que sembla que se'ns allargarà una mica... si la Champions no ho arregla...

    ResponElimina
  11. Ja veuràs com al final de temporada estarem contents, PORQUET! ;-)))

    ResponElimina
  12. hehehe, culer fins a la mèdula! insuperable. I cal que siguem així!

    jo que sóc de la raça culer patidora ja m'he convençut, i estic convençuda que potser no guanyarem, xò i què, això d'aquest Barça continua sent meravellós.

    ps. i això que darrerament no veig cap partit...

    ResponElimina