EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 4 de febrer del 2012

Si no fos...


Malgrat que encara no hem baixat de zero, aquest ventot fastigós dóna una temperatura de sensació de -4.6
Aquests 30 Km/h del vent, és el que fa tota l'estona, clar... Després hi ha els cops, que estan oscil·lant entre 63 i 69 Km/h.
No m'agrada el vent... Gens ni mica.
La info és bona, és de meteoreus.net

7 comentaris:

  1. Segons el termòmetre que tinc a l'ordinador, a Barcelona estem a 1ºC. La sensació segurament era de menys aquesta tarda, però només feia una mica de vent. Es veu que demà les temperatures baixen mes, els del Barça jugaran a -4ºC!

    ResponElimina
  2. A mi el vent m'esguerra dies que m'agradarien molt. Ja saps que m'agrada el fred, però no la pluja... Un dia d'hivern, amb les temperatures ben baixes i assolellat, és el meu ideal :-) Doncs avui hagués estat així... però ha fet vent, un vent que molesta, bufa, xiula, gemega, udola, talla la pell, electritza tot... El seu soroll de fons constant no em permet estar tranquil·la fent el que faci... És un pesat!! No m'agrada.

    Els del Barça són joves i forts! Quan surtin tindran fred un parell de minuts i després ja els hi passarà... i en Puyol jugarà amb màniga curta :-DDD

    ResponElimina
  3. Aquí, al Vallès aquest matí estàvem 4 sota zero, ara mateix no ho sé, però no fa vent!

    I hi ha un cel absolutament net.

    ResponElimina
  4. Quina poca gràcia, estic a París i tinc la mateixa temperatura que tindria al Vallès! -4ºC al matí! I això, sense veure ni una trista volva de neu, malgrat que ahir ens vam llevar quasi a -8ºC... Brrr... el màxim que he vist, ahir al vespre, aiguaneu. Llàstima!

    Assumpta, a mi també m'agraden els dies freds... si són assolellats! Tot i que TAN freds com a París tampoc cal, realment. Llàstima del vent, doncs!r

    ResponElimina
  5. Uuuuiiii, Assumpta, no vinguessis pas a West Cork. Per a mi el fotut d aquí no és tant la pluja, la boira, la no-llum (que també!), sinó el vent que bufa i bufa...

    ResponElimina
  6. CARME, hauré d'anar a viure al Vallès! Aquests són els dies que m'agraden... fresquets i assolellats, però sense vent!! :-))
    Avui aquí està núvol.


    PONS, I tant!! :-) Jo que sempre espero l'hivern... aquest any no m'agrada gaire! Tinc ganes que arribi la tardor :-))


    YÁIZA... Ai, al jovent us agrada veure nevar!! :-)
    Per mi un dia ideal és sobre els 7-8 graus positius, assolellat i una brisa suau ;-)


    MONTSERRATQP.- Gràcies per avisar!! :-))
    Sincerament, la primera vegada que vaig venir a Reus i vaig enxampar una Mestralada, vaig preguntar-me a qui se li hauria ocorregut fundar una ciutat en un lloc tan ventós!... Potser tu et preguntes el mateix a West Cork ;-))

    ResponElimina