EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 13 d’abril del 2012

Detalls

Tralarà, larà!! És maco el punt de creu! ;-)



I després hi afegirem això, que serà una cenefa petita, petitoneta, però que m'anirà genial amb els colors de les lletres.


La revisteta la vaig comprar ja fa més de deu anys, el 2 de febrer de 2002, a una exposició de DMC que es feia al Passeig de Gràcia de Barcelona. Hi havia unes labors més boniques!

5 comentaris:

  1. A mi també m'agrada, però potser fa ben bé un parell d'anys que no n'he fet...

    ResponElimina
  2. Això serà un pitet, CARME, a veure si demà poso la continuació ;-))
    Sempre estàs a temps de tornar-ne a fer! Podries fer una tovalloleta pel Guillem i una pel Jan, pel parvulari! :-))

    ResponElimina
  3. Ains! La meva iaia em va fer un munt de quadres de punt de creu, incloent un amb el meu nom. Me'n va ensenyar i en vaig aprendre una miqueta, però mai he tingut prou ganes i constància per fer-ho per mi mateixa. I el mateix amb altres tipus de punt, o el ganxet, la mitja... Almenys em queda, gràcies a ella, saber cosir botons!

    ResponElimina
  4. Això us ho deixo per vosaltres... apunta'm a la llista de coses per les quals sóc inútil qualsevol modalitat de cosir.

    ResponElimina
  5. YÁIZA, si en vas aprendre una mica, ja en saps, dona, que la resta és tan sols pràctica! :-) És molt relaxant i si comences per coses senzilletes ja veuràs que et distreu :-))
    Jo també sé fer mitja... ara bé, de ganxet, punt de cadeneta i poca cosa més, com sóc esquerrana, la meva mare no me'n sabia ensenyar!! :-DD


    XEXU, De totes les coses de "cosir" el punt de creu és de les més fàcils que hi ha ;-) Fins i tot la roba fa l'entramat que ajuda a saber on has de posar l'agulla cada vegada... Prova-ho!! Hi ha molts homes que en fan, de veritat! :-))

    ResponElimina