EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 8 d’abril del 2012

Encara no l'he començat...


L'està llegint en Josep Lluís...

10 comentaris:

  1. Ni idea de què és... diria un Dickens, però te'n queda algun??

    ResponElimina
  2. Hehehehe sí, heu encertat tots dos! :-))

    "La tienda de antigüedades" ;-)

    I tant que n'hi ha que no tinc, molts... l'altre dia vaig entrar a una llibreria, me'ls mirava... i vaig marxar, clar... snif.

    Però bé, en tinc molts per llegir encara, que tota la família es va unir per regalar-me'n per l'aniversari i reis ;-))

    Em faria molta, molta, moltíssima il·lusió La pequeña Dorrit (ho dic en castellà perquè en català -vergonya!!- no ha estat traduït), però val més de 40 Eurus!!!

    ResponElimina
  3. POT COMÚ PER "LA PEQUEÑA DORRIT":

    40 blocaires, 40 eurus!

    Blocaire, si coneixes l'Assumpta, el seu blog, o el seu petit blog, o si admires la seva botigueta d'artesania, ara és el teu moment: dóna 1€ per una bona causa! ;)

    Lletre petita: es demana a la interessada que a canvi d'aquesta aportació, faci una bona ressenya del llibre al seu blog.

    ResponElimina
  4. Hehehe! Què et sembla la idea, Assumpta? =P

    Jo crec que pot sortir bé. I amb una mica de sort, guanyo la Iniciativa Blocaire de l'any que ve... ;) Hehehe!!!

    ResponElimina
  5. Hahahaha espera, espera... que crec que val 44 Eurus ;-))

    Mira... ja ho tinc, faig uns punts de llibre especialment cars perquè portarien "donatiu" incorporat... llavors en venc moltíssims i em compro tota la col·lecció sencera dels que em falten :-DDD

    ResponElimina
  6. Tot són alternatives! Aquesta dels punts de llibre no és gens dolenta. Fes-los especials, en motiu de l'any Dickens i la gent que vol anar de culturetes segur que els compra per estar al dia culturalment parlant! ;)
    I de pas, així tot lliga, tu fas uns bons calés, i et poses les botes amb llibres de Dickens. Ei, i l'edició cara, eh!

    ResponElimina
  7. Saps què? Aquesta edició de 44 eurus és cara hehe... però confio en que algun dia sortirà la mateixa de butxaca... i llavors, si s'apropa el sant o el proper aniversari, el demanaré com a regal :-))

    De moment encara en tinc un munt per llegir... És que no sé si ho saps (tot i que ho he explicat per mitja catosfera hehehe) però el passat desembre vaig fer 50 tacos i la meva mare, la meva germana i el meu marit em van regalar 50 Eurus cada un per llibres... i en vaig aconseguir molts!! Alguns de butxaca força de bé de preu! ;-) Un parell a un preu intermig, i una Biografia.

    Un dels de preu intermig és aquest de "La tienda de antigüedades". Va costar 27 Eurus, però va il·lustrat i tot... (aquest va ser regal d'en Josep Lluís, junt amb dos de butxaca, la Biografia va ser de la meva germana i la meva mare un de preu intermig i un parell de butxaca) ;-))

    Entre tots aquests n'hi havia dos que no eren de Dickens, eh? :-))

    ResponElimina
  8. Hehehe! Alguna cosa sí que havia sentit, però no pas amb tant de detall! Jo vaig tenir una època de la meva vida que per nadals i aniversaris, bàsicament rebia llibres (els que demanava i els que no) i alguns discos de música (rock català, sempre!). Les nenes de la meva edat demanaven roba i altres coses... Ara no em regalen tants llibres, almenys mons pares, me'ls compro jo que ja no m'encerten gaire els gustos...

    ResponElimina
  9. YÁIZA, és que em va fer tanta il·lusió, que pels volts de l'homenatge a Dickens, a primers de febrer, ho anava explicant per tot arreu :-DDD
    Sí, a mi també, quan em volen regalar llibres, em donen els calers i jo trio.
    De petita la meva mare me'n comprava bastants, a ella li agrada molt llegir i li agradava que nosaltres tinguéssim contes i que ens aficionéssim ;-)

    ResponElimina