EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dissabte, 14 d’abril del 2012

Estic llegint...

Portava una càrrega de perles rosa, nous de llet i pedra tosca, algunes cartes oficials pel Patrici d'Ankh... i un home.

(...)

I es va trobar de front amb una cara que tenia quatre ulls en lloc de dos. Es va tombar per sortir corrent.

(...)


Crec que jo també tinc quatre ulls en lloc de dos!

12 comentaris:

  1. Així que el turista tenia quatre ulls realment? Perquè a la portada del segon llibre el pinten amb quatre ulls, però si busques fotos per internet ja veuràs com no. Potser es refereix a que duia ulleres, i en aquest món això és estrany, és clar...

    ResponElimina
  2. Eeeeehh...?? M'acabo de llevar de la migdiada i no entenc res. Vaig a mirar què llegeixes.

    ResponElimina
  3. Snif, estic fatal. No recordava que tu NO poses què estàs llegint a la barra lateral del blog.

    Qui té quatre ulls? I per què? I tu? Aiiii...

    ResponElimina
  4. XEXU.- Sí, jo pensava que tenia quatre ulls realment, però he buscat fotos per Internet i he vist que és que porta ulleres i, per tant, jo també tinc quatre ulls hehehe ;-))


    YÁIZA.- Fas migdiada, xiqueta? :-) En Josep Lluís també en fa si pot... Jo, com no dormo gairebé mai, encara menys de dia! hehehe
    És un llibre molt divertit! :-))
    És "El color de la magia" de Pratchett.


    Plego, que la connexió em va súperlenta... a veure què segueix passant per Mundodisco hehe

    ResponElimina
  5. Ah, ah! Sí que ho havies dit a algun lloc, ara me'n recordo. Però no ho tenia present, clar.

    Doncs sí, jo quan puc faig migdiada. M'agrada dormir i solc anar curta de son. Aquesta nit, per exemple, me n'he anat a dormir tard acabant un treball que havia d'entregar avui. Així que sent dissabte i amb la feina feta, no me n'he estat pas! Al llit amb El procés, i m'he quedat fregida de seguida... hehehe!

    ResponElimina
  6. YÁIZA, hehehe pobre Procés! Tan bo què és!! :-))
    Jo si faig migdiada (si puc, perquè si ho intento no aconsegueixo adormir-me... de dia!! pràcticament impossible!!) em desperto sentint-me molt pitjor... Millor dormir de nit ;-)

    ResponElimina
  7. No té res a veure amb aquest que has triat tu però jo també quan vaig acabar "El Procés" (que ja saps que no el trobo tan bo com tu ;-D) vaig escollir un llibre completament diferent a l'estil de Kafka. Vaig llegir-me un Stephen King!! :-))

    ResponElimina
  8. MAC, hehehe si, ja sé que a tu no t'ha agradat "tant" el Procès ;-)) però segur, segur (creuo els dits!) que estàs content d'haver llegit una obra tan important per poder-ne donar l'opinió :-DD

    Ara bé, jo al·lucino amb tu... perquè dius "VAIG LLEGIR-ME", en passat!! o sigui que ja l'has acabat el KING!... I ara en deus estar llegint un altre! :-P

    I què tal en KING, fa molta por? Al MARCEL li agrada molt però jo no sé si m'agradaria (Hola, MARCEL, et saludo per si un cas llegeixes això hehe)

    Jo, quan acabi aquest de Pratchett, que vaig pel començament, ahir vaig llegir unes 10 pàgines i prou, fent punt de creu, vull agafar un altre Dickens ;-))

    ResponElimina
  9. Ai, ai... jo també he remarcat aquest "vaig llegir-me"! I pensar que jo encara carrego Kafka!!!! Però en un parell de dies el finiquito, esteu avisats! I després començaré a deborar llibres com una boja, perquè en el temps que he llegit Kafka, n'hauria d'haver llegit dos o tres... brrr...!

    ResponElimina
  10. I en MARCEL? Que va dir que durant els dies que ha estat fora n'ha llegit "uns quants més"... Quin parell amb en MAC!! ;-))

    Jo aquest any vaig molt poc a poc... Porto un ritme de lectures fatal, molt dolent, però què hi farem! Tinc altres coses que em volten pel cap i és com si tingués menys il·lusió per llegir...

    ResponElimina
  11. He de dir, en defensa meva :-DD, que era un KING curtet. Unes 300 pàgines en una edició de butxaca que em van durar tres dies. No és alta literatura però es llegeix molt bé i, després del Kafka, ho necessitava. :-))
    Tot i així, com també he dit allà, si que estic content d'haver-me llegit "El Procés", això no ho dubtis ASSUMPTA. :-)

    ResponElimina
  12. Hahaha no, no, no "t'has de defensar", MAC... que nosaltres et fem reverències!! :-DDD

    El que estic llegint jo sí que és ben diferent de KAFKA... o no... hahahaha perquè d'absurd en té un "ratu llarg"... però és divertit ;-))

    Et crec, sé que hi ha llibres que fa il·lusió llegir encara que no agradin. Jo vull llegir 1984 d'Orwell i estic gairebé segura que no m'agradarà, però també crec que, quan el llegeixi, estaré contenta d'haver-ho fet ;-))

    ResponElimina