EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 25 d’abril del 2012

Gràcies, Bayern!!!

11 comentaris:

  1. Acabo d'arribar a casa i no he vist el partit. Pel carrer sentia pitades i crits i pensava si seria veritat. I si!!! carai, què boig que és el món!!! xò reconec que avui me'n vaig a dormir amb un somriure enooorme!

    ps. assumpta, t'has de fer un twitter per seguir els partits!!! recordes els partits comentats a la catos?

    ResponElimina
  2. Brutal. Ha costat, però el nostre equip s'ha acabat imposant. És que tenim un equipàs i no s'ha rendit en cap moment. Gran Bayern! Ara hi haurà uns quants amb la boqueta tancada, que ens anirà molt bé per pujar els ànims del nostre altre equip.

    I el Bayern a apallissar el Chelsea a la final!

    (parlo mig en broma, però he de dir que els meus equips europeus preferits són, després del Barça, i per aquest ordre: Manchester United, Bayern de Munic i AC Milan.)

    ResponElimina
  3. RITS, Jo he tornat de catequesi, que avui he arribat una mica més tard, que a la Parròquia tenien un petit problema informàtic i l'hem estat solucionant... Arribo i flaix, marca el Madrid de penalty i al cap de no res fan el segon uffff
    En Josep Lluís empipat i canvia de canal... Al cap d'una estona jo miro la web del Marca i ja començo a animar-me "Eeeeep, que van 2 a 1!!"... i llavors l'hem tornat a mirar... i ja fins al final... i uns crits! una alegria!! Oeeeeeee oeeeeeee oeeeeeee
    Hehehe algun dia tindrem un altre seguiment de partit catosfèric!! ;-)
    Ah, jo tinc un twitter, però no el sé fer servir... me'l vaig fer fa mil anys i està abandonat, pobre :-))


    CARME, quina felicitat tan gran!! quina descàrrega d'adrenalina amb el darrer penalti que ha marcat el Bayern... ooooh!! quina meravella!! :-))))
    Si ens haguessis vist, Carmeta, quins crits!! hahaha


    XEXU, El Bayern ha jugat molt bé!! :-))
    Nosaltres també, a la final, a tope amb el BAYERN!! Que s'empassin aquests del Chelsea el seu futbol ranci i defensiu... res, res... El Bayern és "més Barça" hehehe
    Oeeeeeee oeeeeeeeeee
    Quina alegriaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  4. Bé, no puc dir que estigui content. En tot cas més descansat potser sí. De fet crec que fins i tot em vaig posar nerviós. Calla que quan vaig veure el míssil que llençava el Ramos potser vaig cridar i tot... si és que vaig gaudir com una truja!!!! Hahahaha!!!!

    ResponElimina
  5. Doncs he de dir que a mi no em va fer content que guanyés el Bayern... a mi em va alegrar que perdés el Madrid. ;-D

    No vaig voler veure el partit i encara menys quan, pels crits d'un bar que tinc davant de casa, vaig saber que els blancs anaven guanyant ja ben aviat. Així que vaig fer una mica de zàpping (al Canal 33 feien el Quèquicom, un programa de divulgació científica molt interessant) i no vaig tornar a TV3 fins que ja s'acabava la pròrroga. La tanda de penals si que no me la vaig perdre i l'alegria per l'errada del Ronaldito només va ser superada per la gràcia que em va fer la pífia del Sergio "Habla en andalú que si se entiende" Ramos. :-))

    ResponElimina
  6. PORQUET, És que, després de les burrades que hem hagut de sentir aquests dies per uns partits d'absoluta mala sort del millor equip del món... ja tocava riure!! :-))
    Potser sí que s'havien cregut que guanyarien "la décima" (les primeres de les quals "a mi, me daria vergüenza de ganarlas")
    I, com diu en Josep, un nen del meu grup de Catequesi... la Lliga encara no s'ha acabat!! :-DDD


    MAC, Si, el principi va ser decebedor, quan vaig arribar a casa els merengues acabaven de marcar el primer i, al poc, el segon... En Josep Lluís ja va canviar de canal i jo vaig venir a l'ordinador quan... se'm va ocórrer mirar la web del Marca i vaig veure que el Bayern havia marcat!! Uaaaaau!! Llavors sí que m'hi vaig tornar a enganxar!! Quina alegria tan gran la tanda de penalties!! Hehehe
    Diuen que en RAMOS ja ha tirat dues copes: una a terra i l'altre als núvols :-DD

    ResponElimina
  7. per una vegada el destí i l'atzar han estat justos....ni dècima ni res....t'imagines que ara perdessin tots els partits i el Barça fos campió de lliga el darrer dia .....jijiji com les lligues de Cruyff ....mai se sap ....t'imagines?

    ResponElimina
  8. I tant que m'ho imagino, ELFRI!! :-)))
    Ahir un nen meu de catequesi ho deia... Estaven més tristos tots, pobrets... Però un deia "ei, que la Lliga encara no s'ha acabat!!"
    I és cert!! :-DD

    ResponElimina
  9. Ai... jo també me'n vaig alegrar. De fet, ahir volia anar a dormir d'hora i no vaig poder!

    ResponElimina
  10. Nosaltres uns crits, YÁIZA, una descàrrega d'adrenalina!! una alegria i una felicitat tan grans!! oooooh!! quina meravella!! :-)))

    ResponElimina