EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 19 d’abril del 2012

Llibres per Sant Jordi

Ahir (dimarts) va ser un dia ben diferent. Primer, havíem quedat amb en Mac per fer-li el lliurament del premi del Trivial catosfèric del Bona nit i tapat, trobada que va anar molt bé. Després, vàrem tornar aviat a casa... temps de fer un post explicatiu i marxar perquè tenia reunió a la Parròquia. En tornar, ja seria un quart de deu, em trobo un correu d'una noia, que havia trobat el blog-botigueta per Internet i que em demanava –tot disculpant-se pel poc temps- si seria possible que li fes uns clauers (dos) que fossin un llibre, que els pogués tenir divendres, doncs els vol regalar per Sant Jordi... tomaaaa!! Jo penso: “impossible”, no puc de cap manera.

Espero uns segons i em ve al cap “Impossible is nothing”...


I si ho diu ell, és que deu ser cert

Així que li vaig contestar un mail en que li deia que era molt difícil, però que m'havia vingut una idea i afegia, textualment (copio):

- Cartolina gruixuda forrada de feltre (del color que tu em diguis: en tinc dels més normals, vermell, blau fosc, blau cel, taronja, marró...) per fer les cobertes del llibre.
- A la coberta, brodat en cadeneta una paraula tipus “Llibre”, o “St. Jordi” (com si fos el títol del llibre) en fil mouliné DMC. Tria tu la paraula!!
- A dins, cosides, unes quantes pàgines (serien les pàgines del llibre) en paper normal, amb un petit fragment imprés del text d’algun llibre (Et sembla bé un trosset d’algun Dickens que enguany es celebra el bicentenari??)
- Enganxada i cosida amb el feltre de la coberta, una anella de cinta de ras, per aguantar l’anella metàl·lica.


Si et va bé, m’ho dius i començo ja mateix (després de sopar) i no paro fins demà (tant hi fa si vaig a dormir a les tres, no pateixis)


El preu: 6 Eurs per clauer (2x6 = 12)
Despeses d’enviament: 6 Eurs (Normalment cobro 4 perquè sempre envio certificat normal, però quan ha de ser urgent és més car)
TOTAL: 18 Eurs.


Et va bé? Si et va bé m’ho dius aquesta nit mateix... si ho rebo avui mateix tenim temps, si no, no.

I em va contestar que sí, que endavant!! En menys de cinc minuts m'havia fet l'ingrés al compte i jo tenia una nit en blanc per davant... Tot i així, he de dir que m'ho vaig passar molt, molt, molt bé fent-los. Em sap greu que amb més temps haurien quedat molt millor... però no hi havia temps.Moltes coses les havia de fer a ull, sense prendre cap mida... He estat cosint, enganxant, teclejant les pàgines dels llibres fins passats dos quarts de set del matí (molts blogaires segur que ja s'havien llevat per anar a treballar)... I a dos quarts d'onze ja m'he aixecat... menys de quatre hores. I ara no tinc son! :-DD

En fi, aquí van unes fotos dels llibres que ja estan en camí!



16 comentaris:

  1. Post fet, sense cap problema, amb la nova interfície! ;-))

    La YÁIZA, la CARME i en XEXU tenien raó!! :-))

    Ara bé, la primera vegada que la vaig provar no anava com ara, ni molt menys... ni tan sols m'acceptava apòstrofs a les etiquetes i ara sí :-)

    ResponElimina
  2. Oh, oh!!! Assumpta, són MOLT XULOS! M'agraden molt, de debò. Crec que aquest és un gran article de la botigueta... i tu endollant-hi Dickens, és clar! ;)

    I a sobre, fet a velocitat màxima, quina tela. Són molt bufons, segur que a la noia li agradaran.

    Au, ves a dormir d'hora, avui, eh...!

    ResponElimina
  3. YÁIZA.- El llibret té dotze pàgines hehe i hi vaig teclejar gairebé tot el primer capítol d'Oliver Twist i, fins i tot li vaig posar dues il·lustracions :-))

    Em sento cansada, però no tinc son... crec que aviat aprendré a viure sense dormir gens!! :-DD

    ResponElimina
  4. Ara entenc moltes coses. Que es nota quan no hi ets, eh! O quan no estàs disponible, com en aquest cas. Però la nit en blanc ha donat els seus fruits, i la veritat és que t'han quedat molt bé els clauers, són espectaculars! Una feina molt complexa i molt ben acabada. No sé si tindran sortida per vendre'n gaires més, però que són una guapada, això sí que és cert. Me n'alegro que tinguis feina, però també espero que et deixin descansar una mica!

    I també me n'alegro de que no hagis tingut problemes amb la nova interfície. És cert que abans no funcionava, quan la van introduir per primer cop, però ara al març sortia un missatge que deia que a l'abril la posarien definitivament, i és quan jo me la vaig canviar, anteriorment no l'havia deixat posada, l'antiga és més atractiva. Però ara ja m'hi he acostumat i crec que en algunes coses funciona millor, té algunes dades noves que fan gràcia i tot. Ja veig que gairebé has oblidat Stamford Bridge i tot!

    ResponElimina
  5. XEXU... Saps què penso de Stamford Bridge?... doncs que "Impossible is nothing" hehehe i que aquí guanyarem perquè som molt més bons!! :-))
    En aquestes coses de "cansament" la part psicològica és molt important i a mi m'encanta provar a "dissenyar" coses noves i em va fer tanta il·lusió això de trobar-me una comanda nova just quan ja m'havia quedat sense cap encàrrec!! i en uns mesos en que la veritat és que he tingut molta feina (gener i febrer no havia tingut res de res de res) que estava contenta i feliç de la vida :-)
    A en Josep Lluís no li feia cap gràcia que fes aquestes "maratons nocturnes"... La veritat és que ho faig poques vegades, tot s'ha de dir, però ell es preocupava, sempre diu que no pot ser bo per la salut... Ara ja veu que si m'ho prenc amb calma, el meu cervell respon molt més bé de nit... que si em quedo alguna vegada no passa res. En alguna ocasió havia allargat fins les cinc -quan feia les postals de Nadal passat-... però ahir, anar a dormir a les 6:42!! Segur que és un rècord... i ara ja no sé ni quina hora és. Crec que serà millor que plegui aviat :-)))
    De moment no els he posat a la botigueta, hauria de mirar de millorar les pàgines (per falta de temps el llibret el vaig fer de pàgines en blanc i DAMUNT enganxava els altres fulls amb el text (impossible calcular una impressió ben compaginada amb tant poc temps i en aquesta mida)... ho feia com qui enganxa cromos en un àlbum. Cada "pàgina de text" era un trosset de paper enganxat damunt la pàgina en blant (que ho vaig cosir i tot, eh? enquadernació de primera!!) :-DDD

    Tens tota la raó en això de la interfície. La primera vegada que la vaig provar m'anava tan malament que semblava molt més limitada. Ara va força bé :-))


    Bona nit a tots, vaig a mirar un parell de coses més i plego!! :-))

    ResponElimina
  6. Assumpta,

    T'han quedat molt macos... molt macos, de veritat. Tant que ja em penso en encarregar-te'n uns quants per Sant Jordi de l'any que ve. Amb tot el temps del món i sense presses.

    Només una cosa. Crec que amb 6 euros no estan prou ben pagats.

    M'ho pensaré i quan sàpiga ben bé què vull posar-hi dins, t'enviaré jo els textos teclejats ja, al menys que t'estalviïs una feina. Crec que estaria bé posar-hi citacions o aforismes... de diferents autors.

    ResponElimina
  7. CARME.- Ostres!! Moltíssimes gràcies!! I tant que ho faré! Amb tota la il·lusió del món i posant-hi els cinc sentits! :-))
    El text que tu vulguis i, si vols, amb alguna il·lustració teva! Quedaria genial!! Alguna que es vegi bé encara que sigui petita, algun dels teus ocells o finestres que tant m'agraden!... Ho puc imprimir en color, clar!! :-))
    I, com hi ha temps, si vols també te'ls podré entregar en mà :-)))
    Ostres, què bé!! ;-))
    El sistema del text enganxat sobre la fulla en blanc et va bé? Això sí, com tindré més temps, ho mesuraré al mil·límetre perquè quedi clavat! :-))
    Moltes gràcies!!! :-))

    ResponElimina
  8. Aiiii, se m'ha penjat el comentari...

    Ho torno a intentar!

    Deia que aquests llibres són una meravella i t'han quedat preciosos, espectaculars!

    Com ja t'he dit altres vegades jo més que mans tinc potes (sóc un porquet, no?) i no me'n surto massa amb les manualitats. Per tant, quan veig coses com aquestes, tan i tan ben fetes... buf, quedo meravellat!

    Xulíssims Assumpta, xulíssims!

    ResponElimina
  9. Cojones! Quines currades et fas, tu!

    He de dir que m'encanten aquests llibres. Jo en tinc un de la mateixa mida (que conté un poema de Tolkien -el vaig comprar al viatge a Anglaterra de fa dos anys, a Oxford, perquè em feia gràcia tenir un llibre de l'autor comprat a la universitat de l'autor, per petit que fos el llibre) i no té res a envejar als teus!

    A més, el preu el trobo súper baix. A mi el llibret aquell em va costar 4.99 pounds i no està fet a mà!

    I no he pogut evitar riure amb el teu "(Et sembla bé un trosset d’algun Dickens que enguany es celebra el bicentenari??)" Hahaha

    ResponElimina
  10. caram assumpta's express xD

    ResponElimina
  11. Assumpta! són molt i molt xulos!!! Se t'ha girat feina a la nit e???? jo sóc bastant dolenta fent manualitats i dibuixos!! m'agraden moltíssim!

    ResponElimina
  12. Eeeeei bona gent!! Que aquesta tarda he rebut un correu de la noia que me'ls va encarregar i ja els ha rebut!! I diu que li agraden molt!! Està molt contenta i jo súper feliç!!... i cansada... avui m'ha sortit el cansament que ahir no tenia hehe... però contenta, contenta!


    PORQUET, Moltes gràcies, guapu!! ;-) No són difícils de fer... el que tenen aquestes coses és que són mooooooolt entretingudes :-))
    Ei, em sap greu que es perdin comentaris... He anat a mirar a l'Spam però no hi era... Gràcies per insistir i tornar-lo a posar :-))


    JORDI, Moltes gràcies!! Avui m'està pujant l'autoestima amb tots vosaltres!! ;-))


    MBOSCH, Ja saps, si en vols un amb un fragment d'Stephen King... hehehe... De veritat els trobeu massa baixos de preu? Jo és que sempre tinc por que si ho faig una mica més car no vendré res... i la veritat és que si calculo les hores que m'hi vaig estar doncs... Però bé, que estic molt contenta que us agradin!! ;-))
    Hehehe jo aprofito per anar fent la feina dickensiana :-DD


    PONS007.- Quan vaig veure el correu electrònic, el primer que vaig pensar va ser que no ho podria fer... i em vaig posar trista, la veritat... la idea de fer uns llibrets era molt maca i, a més, una nova venda m'anava genial... així que vaig pensar que si jo fos un personatge de Dickens segur, segur que passaria la nit sense dormir per poder fer l'encàrrec... i ho vaig aconseguir!! ;-)))


    MARTA.- Moltíssimes gràcies, guapa!! :-))
    La veritat és que els engranatges del meu cervell funcionen millor de nit... no sé per què, però és així ;-))

    ResponElimina
  13. Quina currada! i ben fets i macos ....i a sobre en temps record ets una artista Assumpta!!!! ei però dorm eh...res és impossible si ens proposem fer-ho possible ( i les circumstancies ens acompanyen és clar)

    ResponElimina
  14. ELFRI, Gràcies maca!! Estic contentíssima que us agradin! La veritat és que van quedar molt simpàtics... i si hagués tingut més temps serien més "perfectes", però...
    Sóc una noctàmbula. El meu cervell -que el pobre no és que mai rutlli massa bé- però per la nit funciona una mica millor :-DD

    ResponElimina