EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 18 d’abril del 2012

Mecatxis la mar!

Ostres! Ja han canviat la interfície de la cosa aquesta!! Ja et posen la que volen ells tant si t'agrada com si no... Au, a aprendre a bloguejar de nou!


Em venen ganes de tancar els blogs!!

14 comentaris:

  1. No dona! No els tanquis!!! A mi encara no m'ha canviat res, crec. O és tan subtil que no ho he notat...

    ResponElimina
  2. Ostres! Jo tampoc he notat res... sóc insensible?????

    No els tanquis dona, no, per una interfície de no res... ;)

    ResponElimina
  3. Jo ho vaig canviar tan bon punt com avisaven que a l'abril feien el canvi definitiu, i t'hi acostumes molt ràpid. De fet, és còmode i tot. Maco no gaire, però només és un canvi de distribució, i funciona prou bé. Ànims, només són petits canvis per una bèstia catosfèrica com tu.

    ResponElimina
  4. Pitjor és que ens guanyi el Chelsea...

    ResponElimina
  5. YÁIZA i CARME, probablement vosaltres ja fèieu servir la nova des de fa temps (tal com diu en XEXU que va fer ell) i ja us hi heu acostumat, però a mi em va agradar tan poc la nova que em vaig tornar a passar a la vella confiant que aquesta gentussa m'ho respectarien... però no, ara per nassos m'he d'aguantar :-(
    Jo sempre faig els meus posts des de la pestanya HTML i sé que quan ho vaig voler provar em donava molts problemes, molts més codis i moltes tonteries... Buaaaaaaaaaa
    Però bé, sou maques, us deixo un petonet a cada una :-)


    XEXU, responent primer al teu segon comentari... probablement si el resultat hagués estat un altre (diguem més favorable al Barça) no m'hauria posat de tan mal humor veure que aquests prenen decisions sobre el MEU blog! :-((
    Còmode? Jo el trobo horrible... sniffff

    ResponElimina
  6. Ah! pensava que seria un altre canvi, de nou!

    La veritat és que a mi no m'ha costat gaire d'acostumar-m'hi.
    Jo utilitzo l'altra pestanya habitualment, però quan copio coses faig servir la html (tal com em vas dir tu, per desfer els formats previs) i tampoc em costa gaire.

    ResponElimina
  7. Saps? jo crec que els problemes que ha donat Blogger, que n'ha donat i molts eren pels processos de canvi. Ara un cop canviat tot, jo noto que he deixat de tenir problemes que tenia fa uns mesos. Als comentaris... al afegir o treure blogs del blogroll... i encara algun més, ara ja no els tinc.

    ResponElimina
  8. CARME, :-)) Faré com tu i m'ho prendré positivament hehehe
    Per cert, ja pots posar comentaris als blogs que tenen "incrustat" (con en XeXu o en Jotapé) sense haver de fer un "respondre"?
    Jo m'acabo d'adonar d'una cosa que abans no m'anava bé i ara sí que hi va... O sigui que m'he queixat però, de moment, l'única cosa que he vist és quelcom positiu :-))

    ResponElimina
  9. Sí, ja puc fer-ho. Em va durar molt temps (mesos) l'inconvenient aquest, però ara ja puc deixar-los a tot arreu, a ca la Yáiza inclosa, que és de les que em va costar més.

    Personalment a mi, un cop el canvi acabat, se m'ha arreglat tot.

    ResponElimina
  10. CARME, Doncs mira, al menys, ja veig un motiu per alegrar-nos... entenc que allò havia de ser molt empipador... Esperar que hi hagués algun comentari i "penjar-te" d'allí...
    Ai... va, somriuré i m'oblidaré del Chelsea :-DDD

    ResponElimina
  11. Què ha canviat? Jo no m'he adonat de res... però com que sóc un xic despistat...

    ResponElimina
  12. Ai, PORQUET, és que em sembla que tu ja deus tenir la nova interfície des de fa temps hehehe... jo no m'ho vaig canviar!! Però res, ja m'hi estic acostumant :-))

    ResponElimina
  13. Aaaaah! Doncs deu ser això, sí. Jo ja fa temps que veient que hi havia data de caducitat per l'antiga ja vaig saltar a la nova. Vaig pensar que millor acostumar-s'hi abans.

    Adaptar-se o morir!

    ResponElimina
  14. Doncs saps què he fet, PORQUET? He trobat un lloc per on tornar a l'antiga i he tornat!! Hehehehe

    ResponElimina