EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 27 d’abril del 2012

Tito Vilanova



Molta sort al nou entrenador del Barça!!
Segueix el mateix esperit!!
Gràcies, Pep! Endavant, Tito!!
Una magnífica solució!!
Visca el Barça per sempre!!!!!


11 comentaris:

  1. I Gràcies Pep, per tot el que ha fet, pel Barça, pel país, pels valor, pel bon rotllo.

    Que tinguis molta sort i que t'omplis de coses bones.

    I a sobre ens regala continuïtat... Molta sort Tito Vilanova!

    ResponElimina
  2. I tant que sí, CARMETA!!! Amb en TITO és com si en PEP no hagués marxat del tot!

    Entenc que en PEP ha d'estar estressadissim... així doncs, aquesta solució és la millor! Marxa, però no marxa! Segueix el seu estil, el seu esperit, un home de la casa... rodes de premsa en català... :-)))

    ResponElimina
  3. A tots se'ns han quedar cares llargues quan hem seguit la roda de premsa (ha despertat gran interès!), és una mala notícia, se'ns dubte. Però quan s'ha sabut que qui seria el nou entrenador a tothom se li ha generat un somriure. Ho he dit a diversa gent que no ho sabia i la reacció ha estat la mateixa. Això em diu que la decisió serà acceptada majoritàriament. Hem de pensar que Vilanova s'encarregava de tota l'estratègia de l'equip, que Guardiola va delegar en ell. A més, segur que gaudeix de la confiança dels jugadors. És de la casa, coneix el club... té molts punts a favor. Esperem que tingui carisma també. Però a priori la decisió em sembla molt encertada, especialment el fet que sigui de la casa, no convé canviar l'estil que han generat durant aquests anys. I una última cosa, que es quedi Vilanova obre la porta a una eventual tornada de Guardiola, oi?

    Moltes gràcies Guardiola per tot el que has donat al Barça, inclosa la teva salut. Torna quan vulguis, et rebrem amb els braços ben oberts i amb els honors que et mereixes.

    ResponElimina
  4. Justament, XEXU, la meva germaneta està malaltona a casa, està de baixa, ahir vespre estava tota xafadeta i, quan s'ha sabut la notícia m'ha trucat expressant exactament els mateixos sentiments que tu descrius... Primer tristesa -tot i que comprensió- per la decisió d'en Pep, i després, una respiració alleujada i un somriure pensant que no podia haver millor relleu que en Tito :-))

    Gràcies, Pep!! Fins sempre!! Endavant, Tito!!!

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb vosaltres, és una bona notícia que en Tito Vilanova es vegi amb cor de fer-se càrrec del club. És la millor manera (potser la única) de no malbaratar la feina feta fins ara. :-))

    ResponElimina
  6. MAC, quan he llegit a la premsa digital que en Pep ja s'havia acomiadat dels jugadors, m'ha entrat una tristesa... i he pensat "i ara qui vindrà?" i se'm barrejaven tot de sensacions al cap, tant futboleres com identitàries i tot (rodes de premsa només en castellà?)... Quan he sentit en Pep dient que aquests anys s'havia buidat i que necessitava tornar a omplir-se, ho he entès, tot i que no m'ha agradat gens sentir-ho... Però quan han dit que qui es faria càrrec de l'equip seria en Tito Vilanova, quina alegria!!... És la forma que en Pep pugui marxar-sense-marxar-del-tot. No perquè ell hagi de fer coses... que, sincerament, crec que no n'hauria de fer... sinó perquè és el mateix esperit, la mateixa forma de veure les coses, és la forma més segura de continuar amb una mateixa visió del futbol, una manera de fer... I rodes de premsa en català! :-)))

    ResponElimina
  7. Encara no ha començat i crec que ja tots li tenim confiança. És una decisió que en desperta, suposo... Jo tenima l'arribada d'un estranger estil Van Gaal, la veritat.

    ResponElimina
  8. Quin dia, divendres! ple de contrastos i emocions blaugranes.

    A mi em sembla bé que es quedi en Tito (tot i el xandall!! hehehe) xò t'he de dir que no tothom està igual de content. He sentit diverses veus que no estan totalment d'acord. Desitjo que en Vilanova faci callar deseguida aquestes veus.

    Ah, i de moment ens queden 4 partits per agraïr-li tot el que ens ha donat en Pep!!! Han estat 4 anys de futbol culer fantàstics!!!

    ResponElimina
  9. Aquest cap de setmana he estat per l'Empordà. I casualitats de la vida vam haver de passar diversos cops per Bellcaire d'Empordà, el poble del Tito. No hi va haver cap vegada que, passant per davant del poble no baixéssim les finestretes, poséssim l'himne del Barça al cotxe i cridéssim ben alt Tiiiiiitooooo, Tiiiiitoooo!!!!

    Ja ho sé, una mica cutre... però és que li hem de donar molt suport!!!

    ResponElimina
  10. MARTA.- Siiiiiii ;-)) Títols Vilanova! hehehe molt bo, sí senyora!! Espero que en podrem veure molts!! ;-))


    YÁIZA.- Per mi que es quedi en Tito és... bé, ja ho he dit... he utilitzat la paraula "quedi" :-DD
    En realitat es queda una part d'un equip tècnic que ha funcionat molt, molt bé. Per tant, ja que en Pep no volia seguir, aquesta era la millor solució ;-)
    Tot i així, espero que vulgui imprimir també la seva personalitat, no ser tan sols una còpia... No, no... ha de ser com una nova etapa dins d'un projecte comú...
    Jo, saps el que em temia? Rodes de premsa en castellà!! De veritat!! Saber que les seguirem tenint en català em va fer molt feliç!! ;-))


    RITS.- Hehehe tot i el xandall!! Vols dir que a partir d'ara no se'ns posarà més elegant? :-DD
    Em sembla que les normes de la Champions exigeixen cert vestuari (cosa que, d'altre banda, trobo una solemne burrada, però ja sabem que la UEFA perd el temps en aquestes ximpleries)
    Has vist com el públic va cantant a cada partit? Com aplaudeixen i animen amb allò de "ser del Barça és el millor que hi ha" :-DD
    Ai, xiqueta!! Grans èxits ens queden per viure, ja ho veuràs!!


    PORQUET.- Cutreeee? Noooooooo!! En absolut!! Ho trobo genial!! Si jo hagués vingut també hauria cridat ben fort!!
    Sí, sí, li hem de donar tot el nostre suport!! Des del primer moment I tant que sí!! :-)))

    ResponElimina