EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 9 de juliol del 2012

Em cansa...


Gairebé cada vegada que vull entrar a un blog em surt aquest fastigós missatge, em té ben cansada!! Després, al segon intent, puc entrar, però és molt pesat!

9 comentaris:

  1. No em passa sempre, però sí tot sovint, no sé per què és. És pesat, però amb una mica de paciència i la tecla F5 gastada ja...

    ResponElimina
  2. Hahahahaha la F5 gastada!! Què bo! jo ho faig amb l'Intro... o sigui, tinc el cursor al final de la url i clico l'Intro (a vegades també amb l'F5, però menys) :-))

    ResponElimina
  3. És tracta d'una publicitat subliminal dels pantalons Levis 503.

    ResponElimina
  4. Aquest error es produeix quan el servidor d'internet on ens connectem (el lloc on estan aquests blogs que vols veure) està sobrecarregat i no pot assumir més peticions de connexió.
    Investigant una mica per la xarxa, he vist que és un error força comú a tot arreu des de que blogger va implementar els canvis de domini automàtic i que nosaltres no podem fer res per arreglar-ho des d'aquí, haurem d'esperar que ho arreglin ells.

    ResponElimina
  5. Sí és cansat! I a mi em passa molt també en deixar un comentari. Quan l'envio... en surt això i aleshores no saps mai si ha quedat o no... a vegades queda i a vegades no!

    ResponElimina
  6. doncs jo he observat que passa més sovint als blocs que van fer la trampeta aquella de treure l'"es" malpensada que sóc potser...

    ResponElimina
  7. JPMERCH.- Si és això, que sàpiguen que mai me'n compraré uns, apa! :-P


    MAC.- O sigui, que ens obliguen a tenir aquest "es" que no ens podem treure sinó tan sols "maquillar" i, a més, això suposa que tot funciona pitjor... quina gent!
    Jo, com ja vaig veure que m'anava fatal, em vaig treure "allò" que eliminava el ".es" (perquè em vaig adonar que, veritablement, no l'havia eliminat! sinó que es redireccionava, quina ràbia!!), i durant un temps semblava que anava més bé, però és que darrerament va fatal!


    CARME.- Sí, jo ja fa temps que els comentaris els copio abans de publicar-los per si un cas es perd... I tan bé que sembla que va WordPress!! :-DD


    ELFRI.- No, no ets mal pensada, tens tota la raó, és això!! Agggh! Independència!!! ;-))
    (Seguirà anant malament, però al menys que sigui per culpa del ".cat" i no del ".es", no?)

    ResponElimina
  8. A mi tb em passa sovint. Un rotllo!!

    ResponElimina
  9. Això passa com diu Elfreelang sobretot als blogs que varem enviar el: .ES a la me....a passeig!

    ResponElimina