EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

divendres, 27 de juliol del 2012

No guardar canvis


7 comentaris:

  1. Però escrivint a mà, vas i perds el full on ho tenies tot apuntat, i desapareix misteriosament.

    Abans de tornar a fer tota la feina hauries de mirar si s'ha guardat alguna versió automàticament, que fins i tot el word ho fa això de vegades. Potser no tot, però alguna part sí que la podràs recuperar. Ara, no em preguntis com es fa, jo si no guardo canvis em quedo igual que t'has quedat tu.

    ResponElimina
  2. Amb la ràbia que fa, quan això passa... Nom ets l'única que despistadament s'equivoca prement el botonet equivocat :_(
    En Xexu té raó, a vegades obrin i tancant el programa del Word, abans d'acabar de tancar-se,o quan el tornes obrir, (ara no ser ben be quan, despistada que es una, je,je!! ) et pregunta que tens coses guardades al portapapers i si les vols recuperar, allà hauries de poder treure alguna informació de la que potser has perdut...

    ResponElimina
  3. Això passa per córrer tant, no es pot ser Quick!!...Però t´ha servit per fer un post, ves per on!

    Uns bessets de consol!!

    PS: Als Slow-s també ens passa, mooooolt de tant en tant ;)

    ResponElimina
  4. Entenc el grrr! perquè això que t'ha passat és una cosa que fa molta (però molta) ràbia.

    Suposo que arribo tard per solucionar la pèrdua d'aquest document i que ja hauràs tornat a fer la feina. Però per a que no et torni a passar, el Word incorpora, com t'ha dit el Xexu, una eina d'autoguardat que s'encarrega de fer còpies del document obert cada cert temps. Per activar-la has d'anar a FITXER - OPCIONS - DESAMENT i marcar les caselles de l'opció corresponent. En aquesta pàgina web de Microsoft hi ha les instruccions per recuperar després aquestes versions guardades. (Són per l'Office 2010, si tens una altra versió del programa suposo que pot ser una mica diferent però l'idea és la mateixa).

    ResponElimina
  5. Jo fa cosa d'un parell de mesos, remenant el blog vaig clicar eliminar (per error, clar) de la llista d'enllaços, del blogroll, vaja! Em vaig quedar sense ni un, en tenia més de 200... Encara no els he recuperat tots... els habituals sí, però ... en tenia d'aquells en stand bay que no saps si tornaran o no... i n'hi havia tants d'aquests que ja no els sé recuperar de memòria. Fan ràbia aquests errors, eh?

    Aquest Mc, és una passada! :)

    ResponElimina
  6. XEXU, però si perds un full no fa tanta ràbia... (bé, o sí... no sé) Visca escriure a mà!! ;-))
    De fet, crec que el meu Word ja va guardant solet, però en aquest cas, com jo li vaig dir que NO, doncs va "retornar" a la darrera versió guardada voluntàriament el molt desgraciat!!


    MIREIA, Gràcies per la teva solidaritat, guapa ;-)


    DRAPAIRE DE MOTS, Sí, alguna vegada si s'ha penjat l'ordinador o s'apaga sol (que, a vegades, em fa aquestes cosetes) sí que ho puc recuperar, però aquesta vegada vaig ser jo mateixa qui va dir que NO... No crec que hi hagués forma de recuperar-ho!! Bé, ho hauré de tornar a buscar... Eren vídeos de manualitats ;-))


    LLUNETA, Hahahaha sabia que algú em diria això, que m'havia passat per anar massa Quick!! ;-))
    Ja tens raó, ja... quick i despistada al mateix temps! :-DD
    En aquest cas, si hagués anat Slow no m'hauria passat, ho reconec...


    MAC, Hehehe què bona persona que ets! ;-))
    I no tan sols perquè sempre mires de trobar solucions i consells pels problemes aquests en que ens emboliquem tecnològicament, sinó per la valoració positiva que fas dels demés... i és que... ho confesso: No vaig tornar a fer la feina, me'n vaig anar a llegir una mica de Dame Agatha ;-))
    Al cap i a la fi, la feina era per mi. M'havia estat empapant de vídeos de manualitats, sobre formes de trenar cordonets per fer polseres i tal... clar, els havia mirat i apuntava els enllaços dels que estaven més ben explicats... N'hi havia una que explicava com fer peces per collars a partir de pàgines de revistes!! :-))
    En fi, que en tenia un munt... El que passa és que confio que ara, tornant a veure uns segons de cada un, ja me'n recordaré de quins eren els més bons ;-))
    Això de l'autorecuperació ja ho tinc posat... a vegades he recuperat coses si havia marxat la llum o quelcom així... però crec que si ets tu mateix que li dius que NO vols guardar els canvis, ja "perd la memòria" i es guarda al darrer guardat voluntari... De totes formes, em miraré aquest enllaç que segur que aprenc alguna cosa ;-))


    CARME, Si algun dels enllaços que no pots recuperar el tinc, te'l passo! Mira la meva barra lateral, en tinc alguns que fa la tira que no actualitzen ;-))
    En MAC és un mega-crack!! Jo crec que el seu famós LLIBRE, té capítols per a qualsevol dubte de qualsevol tema! :-)))

    ResponElimina