EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 23 de juliol del 2012

Partits del Barça juliol i agost

Posant-ho aquí tindré el calendari ben a mà.

11 comentaris:

  1. Avui has de permetre que digui...
    NO COMMENT!!

    Aferradetaaaa lenta!

    ResponElimina
  2. Perfecte, ho imprimeixo i m'ho penjo al costat de la tele!

    ResponElimina
  3. SA LLUNA, T'hem de "convertir" en futbolera... Que siguis "slow blogger" és totalment admisible, però que no t'agradi el futbol em resulta incomprensible :-DDD


    PORQUET, Hehehehe aquest mateix calendari li he enviat a la meva germana per correu-e i m'ha dit que també se l'havia imprès!! :-DDD

    ResponElimina
  4. Ni el futbol, ni la tele, ni els telediaris, ni el bacallà, ni els polítics...ara no recordo si hi ha alguna cosa més ;)

    ResponElimina
  5. Ho tens ben controlat! moltes gràcies! almenys passar una bona estona veient el barça del Tito!

    ResponElimina
  6. Ja no sé a quin bloc he de publicar les coses, Asumtpta!!! si el petit o el gran tot va tan quickly!. Assumta, jo acostumo a beure un cafè americà amb gel (altrament dit un cafè amb molt aigua) i saps què, avui m'hi he posat tres glassons gegants i un got de cacaolat, impressionant!!!

    ResponElimina
  7. LLUNA, El bacallà tampoc? :-)) Pobre bacallà, tan bo que és! Justament ahir jo en vaig fer per dinar, en una de les meves barreges-plat-únic :-DDD


    ELFRI, Llàstima que no pot jugar en Messi, que es va donar un cop i avui tenia un "hematoma intern" (o una cosa rara així)... però bé, no me'l penso perdre ;-)))


    MARTA, Ooeeeeeeeeee ooooooeeeeeeeeoeeeeeee oeeeeeeeee!! Què contenta estic que t'hagi agradat!! :-)))
    A veure si encara ho posarem de moda!! ;-))
    Sí, el cafè americà amb gel li encanta a la meva germana, perquè és fresquet i n'hi ha més de de l'altre hehehe i en Josep Lluís i jo a vegades també en prenem :-))
    Pots parlar on vulguis, sóc la mateixa :-DDD

    ResponElimina
  8. Assumpta jo he anat al caprabo i he estat apunt apunt de comprar un cacaolat... és que fas unes coses. Encara que no comenti us vaig seguint eh?

    ResponElimina
  9. MIREIA, Què vol dir "a punt"? L'havies d'haver comprat, xiqueta!! Que t'asseguro que està molt bo!! I llavors en fas un post! ;-)))
    Saps? Aquests dies estic menjant força fruita, i me'n recordava de tu!! ;-))

    ResponElimina
  10. A veure si en veig algun, que ja hi ha mono. Ostres, quina putada això del Muniesa. Aquest xaval promet, però és de vidre, tota una llàstima. Amb 17 anys podria haver estat del primer equip, però dues lesions grans abans dels 20... mala cosa.

    ResponElimina
  11. La meva germana també té molt de "mono", només feia que dir-me (tot i que ja sap la resposta, clar, però era com un "lament" hehe) "Quan tornarà el futbol? Quan tornarà el futbol?) :-))

    Si, noi, això del Muniesa... ufff... és ben bé el que dius, és de vidre pobre xiquet :-(

    ResponElimina