EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 13 de novembre del 2012

Alícia Sanchís Gosmascle

5 comentaris:

  1. Tots captem la ironia d'aquest vídeo, oi? I no penseu que pot ser agafat en sentit contrari pels interessos dels que han promogut aquesta por? Algú que digui 'ho veieu?? Ja ho dèiem nosaltres, ho faran, i encara se'n foten!'. En són ben capaços.

    ResponElimina
  2. Hi ha dues opcions, XEXU ;-)

    1.- El més normal és que SÍ que captin la ironia... Llavors deuen estar sorpresos que no ens espantin i, a més, fem broma de les seves amenaces... Com quan fa uns dies corria per la xarxa un "document" molt divertit que donava instruccions per aparcar i tal quan els tancs envaïssin Barcelona :-))
    Ells van amenaçant, i del que diuen, nosaltres en fem acudits. Suposo que això els deu empipar encara més.

    1.- Que no captin la ironia... Haurien de ser molt "curtets", però tampoc m'estranyaria que algú ho arribés a pensar... Doncs bé... en aquest cas veuran que tampoc els hi tenim por i que, encara que hagin denunciat les nostres malèvoles intencions, nosaltres ens en riem, ho admetem i seguim endavant :-DDDD

    ResponElimina
  3. Jo he pensa t el mateix que en XeXu, però amb les teves explicacions...

    :DDDD

    ResponElimina
  4. Per mi, l'únic que fa aquest vídeo és deixar en ridícul les propostes del PP. M'ha agradat molt, ho trobo la forma més intel·ligent de respondre les bajanades: amb ironia, sense enfadar-nos i sobretot sense por.

    ResponElimina
  5. Caram, dos punts número 1, que complicat!

    La meva explicació és senzilla. S'adonaran que els prenem a conya i els fem mofa, i això els encabritarà més. No sé què faran, però segurament es tornin més virulents, potser així se'ls veu el llautó una mica més. De totes maneres, probablement en faran cas omís, perquè qualsevol resposta que donin els pot perjudicar.

    El que està clar és que no tenim por, d'aquestes amenaces buides per descomptat, i dels tancs... com un país que s'autoanomena europeu i democràtic pot insinuar coses així...?

    ResponElimina