EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 4 de novembre del 2012

Enquesta

M'acabo de fer una enquesta (segons AQUESTA web) a mi mateixa i m'ha sortit que les meves preferències de vot serien aquestes:


El més graciós del cas és que mai m'ha passat pel cap votar SI... Quines coses, no?

15 comentaris:

  1. Doncs potser hauries de fer un pensament, no?

    Vaig a provar, però per si de cas, no crec que digui què m'ha sortit!

    ResponElimina
  2. Nooooooooo hehehe que jo voto a la demarcació de Tarragona i no vull que els meus vots es perdin com va passar a la bona gent que van votar Reagrupament a les anteriors.

    El meu vot està súper decidit i meditat. Jo voto per en MAS, el que ha tingut els nassos de començar a caminar decididament pel camí del sobiranisme (altres, molta xerrameca però després regalaven els seus vots a gent com en Montilla... ufff)

    Vaaaaaaaa, XEXU, digues que t'ha sortit, home!! ;-))

    ResponElimina
  3. Jo també he fet aquesta enquesta aquest matí i a mi sí que m'ha encertat l'intenció de vot.

    ResponElimina
  4. Doncs com que m'ha sortit exactament el que penso, sí que t'ho puc dir. M'ha sortit ERC en primer lloc i SI en segon. Cap novetat, i l'ordre que em dóna és molt semblant al que jo mateix faria.

    I no és per fer-te la punyeta, eh, però t'has fixat en quin punt de l'eix esquerra-dreta posen a CiU? És clar que el posen molt cap a la descentralització, però ja has vist el que diuen els que en saben...

    ResponElimina
  5. A mi m'ha sortit:

    60% SI (I tampoc els penso votar!!! no vull que es perdin vots)

    48% ERC (això em sembla bé, els he votat molts cops)

    32% CIU

    19 % ICV i PSC

    La resta tots estan en negatiu... i que duri!!!

    ResponElimina
  6. LLUÏSA.- Això del voler dir que ets una persona molt coherent ;-)
    Estan bé aquestes enquestes hehe... per saber "què pensa un mateix" :-))
    Fa quatre o cinc dies me'n van fer una per telèfon "de veritat", m'ho vaig passar pipa :-)


    XEXU, Jo sóc conscient que en temes "nacionals" sóc molt més radical del que voto... però és que en altres temes, jo sóc bastant conservadora (que NO vol dir de dretes, que tan sols es un terme econòmic... per exemple, jo estic en contra l'avortament, mai votaré ERC)


    CARME, a mi em van saber molt de greu els vots que es van perdre de Reagrupament, perquè no era una opció que em desagradés gens... per tant ara estic feliç que demanin el vot per CiU ;-))


    ResponElimina
  7. El que no entenc és aquest 19,6% que em dóna de PxC... perquè la pregunta aquella de la sanitat per a tots, he contestat que sí, evidentment... i no recordo si n'hi havia més... bé, és igual... m'encanta el -26,8 de C's hehehe

    ResponElimina
  8. A mi també m'ha sortit Solidaritat, i no tinc cap intenció de votar-los. Suposo que pel tema nacional. Segona opció Esquerra, això ja s'apropa més a la realitat..

    ResponElimina
  9. Ostres... i els de PxC què hi fan per aquí!!! Ja veig que aquest web no deu ser molt fiable, no?

    ResponElimina
  10. L'acabo de fer i he de dir que l'ordre que m'ha sortit és exactament el que tinc al cap, amb l'excepció del primer que també m'ha sortit SI (55'2%) i que per la raó que tu mateixa expliques ja he descartat. (Aprofito per dir que és una llàstima que, una vegada més, els polítics independentistes no hagin estat a l'alçada i no hagin sabut unir-se per evitar la disgregació de vots que segur es produirà).
    A continuació i en aquest ordre m'han sortit ERC (43'8%), CIU (36'3%), ICV (14'2%) i PSC (9'6%) amb valoració positiva i PxC (-0'4%), C's (-24'6%) i PP (-30%) amb valoració negativa.

    ResponElimina
  11. Parlant d´enquestes, en tinc una que t´he d´enviar, mem si avui puc.

    Aferradetes i bon dia!

    ResponElimina
  12. MIREIA, Fins i tot he pensat que aquesta enquesta sempre doni per guanyadora Solidaritat :-DDD


    PORQUET, Ni idea... ves a saber si encara seré un "element perillós", jo :-DDD (mira que em cau "gordu" el tio aquest de PxC... ufff)


    MAC, El que li deia a la MIREIA hehehe Donarà l'enquesta sempre guanyadora a Solidaritat? :-)))
    Per cert, totalment d'acord amb tu en el tema de la unitat dels partits independentistes. Aquí tan sols ha demostrat generositat, REAGRUPAMENT!


    LLUNETA, Hola, bon dia, guapa!!! :-DDD

    ResponElimina
  13. Jo no ho tinc tan clar que això de Reagrupament hagi sigut "generositat" però seria massa llarg per parlar-ne aquí. ;-)

    ResponElimina
  14. Avui he passat l'enquesta a les companyes de despatx. Una l'ha fet i ha sortit força realista amb les seves idees. Jo sí que penso que és força fiable. La gràcia està en que l'estrelleta i el cercle estiguin propers, que ens declarem ser d'una manera que correoboren les nostres respostes a les preguntes. Ja sé que això no és matemàtic, i que amb 30 preguntes tampoc no és fiable al 100%, però he de dir que els meus dos símbols eren força propers.

    ResponElimina
  15. Ai, MAC, doncs jo vaig trobar la postura de Reagrupament molt bona i no ho dic perquè demani el vot per CiU... penso el mateix d'en Laporta: Ell va dir "jo no em presento, voteu ERC o CiU"... En fi, ja veuràs que passarà amb les CUP i SI i tot això, vots sobiranistes a la paperera ufff


    XEXU... L'estrelleta i el cercle? Ara m'has mort! Jo vaig contestar unes preguntes, marcar uns gràfics... però... hi havia una estrelleta i un cercle? :-)))

    ResponElimina