EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 2 de desembre del 2012

Un regal


Des de que es van anunciar les eleccions al Parlament de Catalunya, em vaig aficionar al Twitter. Feia molt de temps que tenia compte però gairebé no el feia servir per a res. Les darreres setmanes m'he fet seguidora de diaris, emissores de ràdio, alguns partits polítics, persones que m'agrada com pensen (bé, si és que en 140 miserables caràcters es pot explicar massa cosa... mira que arriba a ser "tacanyot" el Twitter aquest!!)

Doncs bé, hi ha un Tuitaire, en Ferri, que sap moltíssim de temes d'imatge i, cada vegada que li fas un retuit et dóna les gràcies amb un regal: una composició on fa sortir la teva imatge de perfil. Ho fa rapidíssim, no sé com pot anar tan ràpid... i li queden genials. Abans li he fet un retuit i m'ha regalat aquesta imatge. M'ha agradat tant que la porto aquí! :-)

EDITAT A LES 22:50.- I aquesta pel Petit Blog!! ;-)


10 comentaris:

  1. Caram, com s'ho treballa. Suposo que té les plantilles preparades i hi va posant la foto que pertoca. Però se li pot girar molta feina si li fan molts RT!

    ResponElimina
  2. XEXU, A vegades en fa de "múltiples" hehehe... vull dir que, en una mateixa composició poden sortir dos o tres tuitaires si és que ha tingut molts retuits. Ahir mateix en va fer un amb unes bombolles, amb imatges de tres persones, que estava molt bé ;-))


    CARME, Oi que sí? ;-)) Jo vaig retuitant i em van retuitant i mai havia pensat ni en donar les gràcies... en canvi ell et fa un regal i tot ;-))
    Li pots retuitar hehehe... fa un moment tenie un tuit anti-PP molt temptador :-))

    ResponElimina
  3. Ja ho veig ja que t'has agafat el twitter amb empenta! Jo ja fa força temps que hi sóc posat. La veritat és que com a eina d'informació la trobo molt útil! I després mira, hi podem desbarrar una mica. Ara bé, amb mesura que si no ens hi passaríem el dia enganxats!

    ResponElimina
  4. Dec ser l'única persona la món mundial que no te twitter ( sóc rara, ho reconec).
    Quin detall més mono , no?

    ResponElimina
  5. Mireia no et preocupis, jo tampoc tinc twitter i no m´ha passat res, encara.

    Molt maca la composició i, sobretot, el detall. :)

    Aferradetes!

    ResponElimina
  6. PORQUET, Hi ha tingut molt a veure tot el tema de les eleccions i tal, perquè ja feia temps que el tenia i el pobre estava mig mort de riure... i ni tan sols sabia bé com funcionava (bé, si et sóc sincera, això tampoc ho sé ara... hi ha missatges que no sé pas on els poso ni on van a parar hehehe)


    MIREIA, Hehehe i jo sóc l'única del món mundial que no té feisbuc, ni sap què és el whatsapp aquest que tothom parla ;-))
    Sincerament, és molt addictiu... M'agrada molt més el món dels blogs. Ara bé, en un moment tan important com el que estem vivint ara, està molt bé com pots accedir a la informació tan ràpid :-))


    LLUNETA, Hehehe ni et passarà res, eh? Jo no tinc feisbuc ni altres coses d'aquestes que té gairebé tothom i no ho trobo gens ni mica a faltar... A mi el que m'agraden són els blogs!!... :-DD

    ResponElimina
  7. Fa molta gràcia, MAC, quan ho veus, no pots evitar un somriure ;-)))

    ResponElimina