EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Aquí el Nou Camp!!... o, potser... I get knocked down... Tubthumping.- Chumbawamba

Quan es té un nivell d’anglès tan peculiar com el meu, s’és capaç de, cada vegada que s’escolta aquesta cançó, “entendre perfectament” com diuen “Aquí el Nou Camp”... fins que arriba el dia un decideix buscar a Google quina és veritablement la lletra i es troba amb un “I get Knocked down...” que fa gràcia ;-)

10 comentaris:

  1. jajajaja, Assumpta!!!! així que segur que ets de les que a l'himne de la champions creu que diu "i baaaarça", oi?

    (a mi tb m'agrada pensar que ho diu!)

    ResponElimina
  2. Doncs jo sempre havia pensat que deia I get knocked down. Quin gran clàssic, la rits i jo segur que l'hem botat més d'una vegada.

    ResponElimina
  3. RITS.- I taaaant que ho dic... bé, exactament jo dic El Baaaarçaaaa, o sigui "el" enlloc de "i", però l'efecte és el mateix hehehe... i sobre tot m'agrada molt cantar-ho així quan el partit que van a donar és del Madrid... i penso "que no s'adonen que fins i tot l'himne porta el nostre nom?" ;-))


    XEXU.- Ostres, sí, m'he equivocat al copiar-ho perquè en realitat la lletra en anglès no l'entenia i el que he fet ha estat buscar-la... Efectivament, és com tu dius, jo havia posat "knocked out" però ja ho he canviat, gràcies.
    Res, una prova més del meu magnífic nivell en aquest idioma amb el que fa tants anys que em barallo bastant inútilment.

    ResponElimina
  4. En aquest cas si que sembla que diuen això del Camp Nou però en el cas del tema de la Champions no és que ho sembli, és que ho diuen segur. ;-D

    I no només "el Barça, el Barça" sinó que li dediquen una estrofa completa. He buscat el VÍDEO i a continuació et poso la lletra d'aquest fragment :
    ÉS EL BARÇA
    SI, SI, SI... BARÇA
    I SOLO CHAMPIONS
    EL BARÇAAA, EL BARÇAAA
    QUE VA A CONSEGUIR... LA CHAAAMPIONS!

    A més, és una cançó premonitòria. Primer perquè és mig en català, mig en espanyol que es veu que és com hem de parlar a partir d'ara per complir les sentències que van sortint i segon perquè diu i solo Champions", com volent dir que enguany guanyarem només la Champions?? :-PP

    ResponElimina
  5. Assumptaaaaaaaaaa! M'has fet riure! La primera gran rialla del dia!! I gràcies a tu! Que bona nena!

    Jo també sempre ho he pensat, diuen el Barça!! Oitant! Tot és un muntatge!!

    Bon dia a tothooom!

    Utnoa

    ResponElimina
  6. Ara recordo... fa anys circulava un mail amb un parell o tres de cançons en anglès on semblava que diguessin coses en castellà, recordo q vaig riure molt! a veure si tinc una estona i faig un post al nostre cançoner!

    Utnoa

    ResponElimina
  7. UTNOAAAA!! MAAAAAC!! Hehehe jo també he començat el dia amb una bona rialla pels vostres comentaris... és molt divertit això del que es pot arribar a entendre! :-))

    Ei, RITS, XEXU, UTNOA!! Feu la prova amb el que ha posat en MAC si us plau!! és tan bo, tan bo, que es mereix un post especial i que el posaré al BLOG GRAN... ara no tinc temps però en una estona (un parell d'hores o tres) m'hi poso!! :-DDD

    Mac, fill meu, ets un crack!! ;-))

    ResponElimina
  8. Assumpta, amiga meva, ets una exagerada. Em faràs posar vermell :-))
    Però encara que no ho he descobert jo i que és una cosa que fa temps que ronda per internet... M'ENCANTA que t'hagi agradat!!! :-DDD

    PS: Per cert, potser quan diuen "i solo champions" també es pot entendre "y son los champions" que tampoc està malament. I així ens traiem de damunt la profecia que enguany només guanyaran la Copa d'Europa, que ha quedat clar que ja tenim segura. :-))

    ResponElimina
  9. Hehehe MAC, la veritat és que m'ha fet molta, molta gràcia... i li vull fer un post sencer... pensava que tindria temps aquesta tarda però ja veig que no... ho hauré de fer al vespre (ara tindré Catequesi) però avui mateix ho faig perquè és molt, molt divertit :-))

    Ah!! i ja sé que hi ha coses així que corren per Internet, ja suposava que tu no havies fet el vídeo i "pensat" la lletra en un moment, però sí que ho has trobat ràpidament i ho has relacionat ràpid, per tant, mèrit teu!! :-DD

    Potser que, quan faci el post, pregunti a la gent si prefereix "y sólo Champions" o "y son los Champions" hehehe

    ResponElimina
  10. ja ja¡¡¡ que bueno¡¡¡ es verdad que lo dicen, Joaquin lo confirma¡¡¡¡

    ResponElimina