EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Ho he sentit per la tele...

- ¿Y usted cómo se llama?
- Yo, Mercedes... Pero todos me conocen por Carmen.

En Josep Lluís i jo ens hem mirat i... seriosament, jo li he preguntat "¿Has sentit el mateix que jo? ¿Es diu Mercedes pero la conocen por Carmen?"... i ens ha agafat el riure :-))

14 comentaris:

  1. Torna-ho a llegir un altre cop. Potser sí que fa gràcia. Però ara, abans de llegir-ho per tercer cop, canvia Mercedes per Neus, i Carmen per Elur. A que ja no sembla tan graciós i et sona la mar de normal?

    Que l'Elur em perdoni si passa per aquí per fer-la servir d'exemple.


    Paraula de verificació: scari, com l'Scary, protagonista del llibre del Macip!!

    ResponElimina
  2. Una tieta de ma mare és la tieta Maribel de tota la vida. Fa poc vaig saber que en realitat es diu Antònia!

    Una companya de la feina es diu Jesusa, però a casa seva sempre li han dit Sussanna! el seu company se'n riu sempre que li diem pel seu nom. És més, una altra es diu Carlota, i en canvi tota la seva família li diu Carla.

    A saber...

    De fet, ma mare es diu Rita. Tothom la coneix per Rita. Però al seu DNI apareix Rita Dolores. Quan va al metge o on sigui,...saps com li diuen?

    ResponElimina
  3. XEXU i RITS, entre tots dos m'heu deixat parada, admirada, esmaperduda (que no sé si lliga aquí o no) :-))

    A veure, Rits... a la teva família hi ha algú que sigui conegut pel seu nom de veritat? ;-)) hehehe

    M'ho hauré de pensar això... a partir d'ara em podeu dir... Rosalind. Gràcies ;-)

    Ah!! I que ningú es rigui d'aquest nom, que es el de la filla de Dame Agatha Christie :-)

    ResponElimina
  4. Rosalind era l'amant de Shakespeare!!!!

    mmm, deixa'm pensar,... noms no canviats a la família...... mmmm.... no!!! fins i tot en puck és conegut per patxi!

    ResponElimina
  5. Hahahahaha en Puck per Patxi!! :-))

    Bé, en XEXU al Blog també li diu Lovi ;-))

    Ooooh quina gent, mare meva!! sou molt rarus :-))

    Ah, ara entenc que Dame Agatha triés un nom tan estrany per la seva filla... sempre m'havia semblat antiquat (amb els meus respectes per Shakespeare, clar) :-))

    ResponElimina
  6. Ara anava escriure una cosa però he vist que el Xexu ja ho ha dit... bé, tant hi tot:

    Jo realment no em dic Sànset, el meu nom real és (ves, ara me'n recordo).

    *Sànset*

    ResponElimina
  7. SÀNSET.- Ahir vespre, per estrany que sembli, cap a les 12 ja m'estava quedant adormida... però ara, rellegint els comentaris veig que, de fet, el que dieu en XEXU i tu no és el mateix que va dir la RITS... els casos que ella va explicar sí que són com el de la tele :-)

    Vosaltres: XEXU, SÀNSET, UTNOA... no voleu dir el vostre nom real, preferiu guardar la vostra identitat per la raó que sigui, que jo respecto. Jo sí que prefereixo dir el meu nom i, a més, si algú me'l canvia, ni que sigui lleugerament, no m'agrada.

    Ara bé, fa anys, en fòrums o grups msn. en els que entrava, també ho feia amb pseudònim... Amb això vull dir que una cosa és Internet i l'altre cosa és la vida real. A mi mai em passaria pel cap canviar-me el nom... que la gent que em coneix em digués MARGALIDA ;-)) Em dic ASSUMPTA... i bé que em va costar defensar el meu nom!!

    No negaré que a mi em faria gràcia saber com es diu en XeXu, com es diu en Sànset, com es diu l'Utnoa... per la senzilla raó que jo "parlo" amb ells i ho faig amb el meu nom... però, ja dic, cadascú té el seu sistema. Ara bé l'exemple d'ELUR tampoc em val massa perquè ella ha dit moltes vegades que es diu NEUS, i m'agrada saber el seu nom. Ella és la NEUS i la bloguera ELUR :-)

    En resum... que algú que es digui MERCEDES sigui coneguda com a CARMEN em sembla moooolt estrany :-)

    ResponElimina
  8. Si vinguessis A Berlín ja sabries els nostres noms reals...

    jeje.

    *Sànset*

    ResponElimina
  9. Hehehe ja m'agradaria, ja... em faria moltíssima il·lusió passejar pel mercat de Nadal, súper abrigada, i jugar al joc d'endevinar qui ha escrit cada post... però la meva economia no està per dispendis...

    De totes formes, he dit que em faria gràcia saber els noms, però és pura curiositat, vull dir que en el fons no és res que em preocupi hahaha cadascú fa com vol i, com he dit, jo també feia servir pseudònim a altres grups... tot i que, pensant-ho bé, llavors era diferent: quan jo parlava amb aquell nom fals, no era "tan jo" com en el blog. Era més "un personatge"... personatge, evidentment, basat en mi mateixa però que, en determinades ocasions, podia exagerar actituds o... no sé... dissimular coses. Al blog sóc jo cent per cent, per tant no puc tenir altre nom que el meu de veritat :-)

    Millor dit, el que es veu al blog és meu cent per cent... la qual cosa no vol dir que al blog es vegi el cent per cent de l'Assumpta real, clar... això és com un iceberg :-))

    ResponElimina
  10. LA meva iaia materna es deia Margarita, però molta gent la coneixia per Susanna, perquè com que era de can Susanna es pensaven que se'n deia... que no sigui que li passés això a aquesta senyora... o que no fos una escriptora amb pseudònim!
    us imagino rient, i tant! de fet us hi veig!! mal de panxa i tot, no?
    Petons!

    ResponElimina
  11. contxus! ara veig que he sortit per tot arreu! jajajajaj
    a casa a vegades sóc la MontMarIgnsNeus, la mare els comença a dir tots fins que li surt el meu, no pas sempre clar que sinó em preocuparia i com que també ho fa amb els altres, doncs res, tot perdonat XD
    Ara però sóc la Neush :))

    ResponElimina
  12. Ai... ELUR hehehe i un parent de la meva sogra li deien "SARÍN" però en masculí... (ara vindrà el Sarín) perquè la seva mare es deia SARA!!... Al·lucinant!! hahaha :-DDD

    Noooo no era una escriptora, era una senyora que tenia una parada a un mercat de Sevilla, grassoneta, amb cara de bona persona i que, tota somrient, va deixar anar la frase :-))
    Saps què penso? Que potser la parada primer no fos de la seva mare i que la mare es digués CARMEN i, ja saps... "Voy a comprar allí donde la Carmen" i au!! ;-)))

    Hahaha a casa jo moltes vegades també he sigut la MARSSUMPTA! :-DDD

    Si, noia, ja veus que vas ser utilitzada com a exemple sense demanar-te permís prèviament ni res... la confiança ja les té aquestes coses ;-)) Però, NEUSH et queda, GENIAL!! :-DD

    ResponElimina
  13. (Es correcte això de dir "he sigut"?)

    ResponElimina
  14. per Girona es diu així de tota la vida, jo he sigut, jo he capigut... i ara no me'n ve cap més al cap ;P

    ResponElimina