EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 14 d’octubre del 2010

"L'últim jueu", de Noah Gordon

No, no, això no serà cap ressenya, seria massa llarg i, a més, encara no he acabat el llibre. Però és que he trobat aquest fragment i m’ha encantat.

Això el autor ho ha escrit basant-se en els coneixements mèdics que es tenien l’any 1505... però m’ha semblat un consell genial!!



9 comentaris:

  1. Doncs ja veuràs quan llegeixis El metge, és una obra mestra! Aquest fragment em sona, però no hagués sabut de quin llibre era ni que m'haguessis dit que era d'en Gordon. Però d'alguna manera podria ser un fragment del Nombre del Viento, no?

    ResponElimina
  2. El metge és el següent que tinc per llegir d'ell ;-)
    De tots els que té la meva germana (o sigui, tots menys el de contes infantils) n'hi vaig agafar dos, l'Ultim Jueu i el Metge...

    Avui estic contenta perquè he llegit bastant :-)) però el mes de setembre ha estat fatal... no sé què em passava... i he baixat un munt el promig que duia, que era bastant bo...

    Però és que aquest any porto uns totxooos!! Entre "el ocho", "el Nombre del Viento", "El casalot" (1.118 pàgines!!) els de Grisham que també en té de 700 i 800... i ara aquests!! El metge té... un noment que ho miro... 903 pàgines!! (contant els agraïments, que també els llegeixo, clar hehe)

    Aquesta escena correspon a un examen de Medicina... i a mi també em va fer pensar en els examens per entrar a la Universitat d'en Kvothe ;-)) tot i que el llibre no té res a veure :-)

    ResponElimina
  3. Al final aconseguireu que en llegeixi un entre uns i altres!

    ResponElimina
  4. Mira per on estem amb el mateix llibre! :) (fa poc que he començat)

    ResponElimina
  5. Jo l'he acabat aquesta tarda, al Viena ;-))

    ResponElimina
  6. algu em pot dir on esta ambientat lúltim jueu??? gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs no està ambientat a un sol lloc. El protagonista, que és un noi i durant la novel·la va creixent, viu a molts llocs diferents, tots a Espanya. També viu una temporada en un vaixell :-)

      Elimina
  7. algu em pot dir on esta ambientat lúltim jueu??? gracies!

    ResponElimina