EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Per fi, el 19 de novembre...


Per fi, el proper 19 de novembre, s’estrenarà la primera de les dues pel•lícules amb les que es porta al cinema el darrer llibre de Harry Potter(la segona es farà esperar fins juny de 2011).

Justament aquest dissabte, en una estona al tren, he començat la seva relectura. Anirem llegint a la par la meva amiga Vero i jo. Són 735 pàgines, tenim temps. Després veurem la pel•lícula juntes! Iupiiiii!!!

15 comentaris:

  1. Aquest noi el veig una mica granadet ja per fer de Harry Potter. Segur que no es voldria dedicar a fer de hobbit? Sempre he pensat que té una grandíssima semblança amb Frodo (Elijah Wood).

    ResponElimina
  2. Mai he estat capaç de llegir un llibre de Harry o veure una pel.lícula.
    He començat .. però no m'agraden:( Sóc massa vella:(
    Bon diumenge!!!

    ResponElimina
  3. Reconec que m'he n'he llegit sis o set llibres del Harry Potter més que res per llegir el mateix que llegien els meus alumnes llavors....ara els meus alumnes tenen més de 20 anys i jo ja no m'he llegit més llibres del Harry Potter ara és entretingut, el bé sempre triomfa com ha de ser....Bona estrena doncs! ei i a menjar panellets!!!

    ResponElimina
  4. Jo sóc més "tolkienià" (encara que reconec que he vist les pelis del Potter, eh?). Ja espero el Hobbit com un desesperat!

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. Pel títol del post ja pensava que tornaves a tenir desajustos horaris...

    *Sànset*

    ResponElimina
  6. XEXU.- La sèrie Harry Potter agafa tota l'època dels estudis de màgia del seu protagonista, des de que tenia onze anys (i comença "Primer") fins que, amb quasi divuit "hauria" d'acabar Setè (tot i que no el farà...).
    Cada llibre és un curs.
    Quan es va rodar la primera pel·lícula, els actors que feien dels tres xiquets protagonistes (Harry, Ron i Hermione) tenien l'edat que els pertocava... però les pel·lícules han anat a un ritme més lent i, enlloc de durar set, anys en porten ja deu.

    Evidentment, a aquestes edats, tenir-ne 17 o tenir-ne 20 o 21 es nota bastant :-)
    Durant aquestes dues pel·lícules corresponents al darrer llibre, en Harry ha de "viure els seus 17 anys" (o sigui, al principi en farà 17 i quan acabi el llibre en té quasi 18)... l'actor es nascut al juliol del 89, o sigui que durant el rodatge d'aquestes dues parts (per sort ja estan fetes les dues! ja no creixerà més!! hehehe) ell ha fet els 21... o sigui que en tres més que el protagonista.

    Un cop veus les pel·lícules, la veritat és que "cola" bastant... et creus que té l'edat que té :-) però vist en fotos i així doncs és cert que aparenta més gran de 17.

    Aaaaaah!!! I m'agrada molt que em donis la raó!! :-DD

    Jo també penso que té una gran semblança amb el teu FRODO... sí, sí, mira ;-))

    http://zwitterioblog.blogspot.com/2009/06/el-secret-den-frodo.html#comments

    Llegeix TOTS els meus comentaris a aquest post i hi trobaràs fins i tot un mini-relat que explica aquesta semblança... i... oh, mare meva!! casualitats de la vida, d'aquestes que a mi em fascinen!!... mira que diu el MEU darrer comentari del post, un que vaig posar el 20 de juliol de 2009... És fort, eh? ;-))

    A mi m'encanten aquestes casualitats!! ;-)

    ResponElimina
  7. MERIKE.- Jo també sóc gran!! :-)
    Jo penso que la gent gran tenim sort, perquè podem llegir llibres per grans, però també per joves ;-)
    Et diré un secret: Les primeres pàgines del primer llibre poden resultar avorrides, fer-se llargues, però són importants per conèixer el personatge.
    Per què no ho tornes a provar? :-)
    I tu que els pots llegir en anglès encara millor!
    Comença pel primer i, encara que no t'agradi molt, tu segueix... veuràs com, quan més llegeixis, més t'agradarà :-))


    ELFRI.- Dona, si n'has llegit set, ja els has llegit tots ;-))
    Ara bé, aquests llibres s'han de viure!! Jo, mentre llegia atacs de demèntors, agafava una mica de xocolata per protegir-me també hehe...
    O sigui, imagina l'Assumpta, amb uns 44 anys, asseguda a la butaca, una de la matinada, devorant pàgines del tercer o quart llibre i rosegant trossets de xocolata per vèncer l'efecte dels demèntors, que xuclen qualsevol record bonic que puguem tenir...


    SÀNSET.- El Petit Blog està més enllà de l'espai i del temps... aquí passem del març a mitjans de novembre en un obrir i tancar d'ulls... això és un món màgic!!
    Ah! En Josep Lluís tampoc ha llegit cap dels llibres però també ha vist totes les pel·lícules al cinema ;-)) i li agraden, eh?
    De fet a ell, més que la història en sí, li encanta veure tot el que és la fotografia, els escenaris naturals on transcorre, els castells, les cases... i tot el que fa referència als efectes especials...
    De totes formes jo sempre he pensat que qui només mira les pel·lícules sense haver llegit els llibres es perd molt, molt... però ell no es perd tant perquè jo li explico ;-)))

    ResponElimina
  8. Gràcies Assumpta!!!!!
    Naturalment llegeixo llibres com de l'Astrid Lindgren i de la finesa Tove Jansson... Em sap greu la llengua castellà però més informació... No m'agraden aquests llibres de Harry Potter. Has llegit aquests llibres nordiques molt coneguts en el món?????
    Abraçades!!!

    Pippi Långstrump - Viquipèdia

    YouTube - Moomin Opening Theme Song (English)

    ResponElimina
  9. No n'he llegit cap de llibre, les pelis sí que les he vist i m'han agradat!

    ResponElimina
  10. Jo també tinc ganes que facin la peli, que ja fa massa que les esperem.

    ResponElimina
  11. MERIKE, la veritat és que no he llegit els llibres, però quan jo era petita aquí la Pippi era molt, molt coneguda perquè feien la sèrie per la televisió!! :-))
    Amb les seves trenes, el seu cavall blanc i el seu petit mico... I estava molt bé!! :-)


    ABOGADAENBCN.- Uuuui molt millor els llibres!! (Hehehe ara et vindran ganes de llegir-los) ;-))


    MIREIA.- També ets harrypotteriana? Ostres, quina gràcia!! I has llegit els llibres? :-))

    ResponElimina
  12. I tant que he llegit els llibres. vaig enganxar-me en el tercer i llavors anar esperant que sortissin. Vaig fer un post i tot.

    http://unaltreinvent.blogspot.com/2008/03/harry-harry-harry.html

    ResponElimina
  13. Els dos primers potser són més "infantils", conec més gent que es va enganxar amb el tercer!! ;-)) Vaig a veure l'enllaç!!

    ResponElimina
  14. Deu ser per les ulleres que porta, a mi em sembla més gran de 21 anys i tot. Si en té 21 encara. En Frodo en té uns quants més, això sí.

    De quina coincidència parles, no ho acabo d'entendre. De que aquell dia s'estrenava la pel·lícula i ara se n'estrena una altra? Aquesta és la setena? Ja veus, aquestes coses passen, i Frodo i Harry sempre aniran units.

    ResponElimina
  15. Sí, sí, en té 21 i recent fets... va començar el rodatge d'aquesta part que segur encara en tenia 20... Pensa que és un mag molt intel·ligent, potser per això sembla més gran ;-))

    Sí, la coincidència que em va fer gràcia és que parlo de l'estrena d'aquesta peli i just quan vaig a buscar el post on havíem parlat de la semblança física dels nostres "dos amics" de ficció, resulta que en aquell post t'havia parlat de l'estrena de l'anterior pel·lícula... em va fer gràcia ;-) Aquella era la sisena (juliol 2009) i aquesta és la setena (encara quedarà una vuitena però ja està rodada... crec que sí... i setena i vuitena són el mateix llibre: el seté) :-)

    ResponElimina