EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dilluns, 27 de juny del 2011

En tres dies...

En tres dies sense connectar-me he llegit dues-centes trenta-quatre pàgines del llibre que tinc ara entre mans (per a molts potser serà poc, però jo llegeixo molt poc a poc, el dia que arribo a cinquanta pàgines estic contenta) ;-)


He mirat algunes pel·lícules per la tele (aquesta tarda El Fugitiu a TV3... l'he vist potser quatre o cinc vegades, recordo coses de memòria i tot) i he avançat bastant en unes manualitats que em fa molta il·lusió fer, ja que són per dues nenes ;-)


I he fet alguns dibuixets estranys...

7 comentaris:

  1. D'això s'en diu aprofitar el temps! Veus com ha anat bé aquest descans blogaire?

    Ara... vols dir que has descansat gaire la vista????

    ResponElimina
  2. I tant que has aprofitat el temps! :-))
    De tot això que dius només hem coincidit en la pel·lícula "El Fugitiu", jo també la vaig veure ahir tot i que igual que tu ja l'he vist vàries vegades (la tinc en VHS i tot). :-)

    ResponElimina
  3. doncs molt bona desconnexió!!
    i els ulls com van?

    ResponElimina
  4. Mira, ara sí que parlem en termes quantificables. 50 pàgines al dia és un bon nombre. Jo gairebé mai no hi arribo els dies de cada dia, potser si m'hi esforço molt. Els caps de setmana, si tinc temps, avanço molt més. Però podríem dir que tenim un ritme similar, ho veus? Si creus que ets lenta, jo també. Sempre ho he dit i no em feu cas.

    ResponElimina
  5. quanta feina has fet!I de lenta res de res

    ResponElimina
  6. PORQUET.- Hehehe és cert que cap de les coses que poso semblen ideals per descansar la vista ;-) però sí que l'he descansat, eh? I estic súper contenta del ritme de lectura!! :-))


    McABEU.- Ei, és bona aquesta pel·li, eh? És d'aquelles que sempre que veig que la fan m'hi enganxo ;-))
    Hi ha moments que sé ben bé què passarà i què diran... La persecució per les cloaques aquelles em fa sempre el mateix fàstic i em fa gràcia com surten els típics tòpics sense que, en canvi, em molestin (la típica desfilada irlandesa hehehe) :-))


    RITS.- Els ulls mooolt millor... a veure que tardo en tornar a "cascar-los" ;-)) És que quan m'assec aquí davant el temps passa volant i això no pot pas ser bo!


    XEXU.- Ui, però és que per mi cinquanta ja és molt... tot i que he de dir que la quantitat és bastant variable... segons el tipus de llibre. Recordo quan llegia El Nombre del Viento que un dia en vaig llegir més de cent i que normalment en llegia seixanta o setanta... amb altres llibres no passo de trenta, tot depèn... i no perquè m'agradin més o menys sinó perquè jo intento absorbir-ho tot, i hi ha llibres molt més profunds i altres que són bàsicament d'entreteniment... i tots dos em poden agradar molt, però amb uns no puc córrer i amb altres si ;-))


    MIREIA.- Caram! Entre en XEXU i tu m'animeu ;-) És que jo veig ma germana, per exemple, que és una fera... hi ha gent que un llibre de quatre-centes pàgines se'l "puleix" en dos dies... ;-))

    ResponElimina
  7. Per les xifres que em dius, de veritat que tenim una velocitat de lectura molt similar!

    ResponElimina