EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 2 de juny del 2011

Errades i errades

Hi ha feines en les que equivocar-se pot ser fatal, provocar unes conseqüències desastroses, o enfonsar a qui ha comès l’errada.

Hi ha feines en les que equivocar-se és absolutament indiferent... No passa res. Una d’aquestes és la dels Serveis Meteorològics...

Clar que, potser sóc jo qui s’equivoca i Reus és al nord de Barcelona, Girona o els Pirineus... o aquesta aigua que porta més de dues hores caient del cel, amb força intensitat, no és pluja.



Ep, la temperatura genial, eh? ;-)

Ara bé, estar-me mitja hora al costat de la porta del Mercadona esperant que la intensitat de l'aiguat afluixés, no m'ha fet cap gràcia.

10 comentaris:

  1. Ja ho diuen que mai plou a gust de tothom. :-))

    ResponElimina
  2. I és que les parèmies existeixen per alguna cosa, oi? hehehe

    Escolta, MAC, tu que ho saps tot... Què és aquest "+1" de colorins que surt ara sota els posts? això és nou... no ho havia vist mai...

    ResponElimina
  3. Les parèmies són imprescindibles, i sinó que li preguntin a en Víctor. :-D

    Tal com ho entenc jo; això del +1 és un invent de Blogger per fer recomanacions. Ve a ser el mateix que el botó "M'agrada" del Facebook, suposo, per dir que un post t'ha agradat sense comentar i segons diuen, aquests "punts" també sortiran a l'hora de fer les cerques de cada post a Google. Jo, de moment, prefereixo deixar-te el comentari. :-)

    ResponElimina
  4. Ah, gràcies, MAC ;-))
    Jo també prefereixo que em deixis el comentari! I tant!... que jo amb els numerets no m'hi entenc.
    Ves a saber si inventant aquestes tonteries va ser com es van carregar tots aquells posts la fatídica setmana dels dies onze i dotze :-DD

    ResponElimina
  5. Acabo de clicar el +1. m'ha fet gràcia. hehhe. Com que tinc pressa i vull nar a fer el sopar, aprofito aquí per dir-te que les cerques que has fet al gran dels dssenys és genial!

    ResponElimina
  6. Assumpta no t'enfadis massa amb els pobres meteoròlegs. La meteorologia no és una ciència exacta i d'aquí les seves errades (ara ja et dic jo que quan em foten enlaire grans rutes muntanyenques per les seves previsions dolentes... entro en una còlera indescriptible ! :P)

    ResponElimina
  7. MIREIA.- Em fa gràcia! Ets ben bé una entusiasta de les novetats :-))
    Què bé! Ara tinc un punt hehe :-))
    És que aquest home, en Philippe em tenia ben intrigada... però al tio li deuen sortir els milions per les orelles! Haurem de fer quelcom semblant :-))


    EL PORQUET.- Nooo, si jo entendria que s'equivoquessin "de tant en tant"... però és que en fallen més que n'encerten!! grrr
    Recordo el teu post de la boira... pensa que aquella foto era preciosa :-))

    ResponElimina
  8. No m'ho puc creure, estem a juny, dos dies ja, i s'agraeix el jersei! Fantàstic! Ja es poden equivocar el que vulguin mentre faci aquest temps!

    ResponElimina
  9. A mi tb ja m'està bé! la fresqueta i la pluja! encara que vagi amb sandàlies i tot, s'agraeix!

    ResponElimina
  10. XEXU.- Si, sí, és com un somni... com si, amb el nostre poder mental, haguéssim foragitat la calor que ja teniem aquí.
    Fa quatre dies DINS de casa ja estàvem a 27!! Avui a 24 i, el millor, és que obres les finestres i entra una fresqueta més bona ;-))
    Però jo crec que en les previsions a tres o quatre hores vista haurien d'encertar el cent per cent i així jo calcularia l'hora bona per anar al Mercadona hehe


    RITS A mi la fresqueta m'agrada molt, però la pluja no gaire... tinc motius normals i motius fòbics hehe (les caques de gos que poblen les voreres de Reus es converteixen en puré de caca ampliant la zona empastifada eeecsss)
    Jo no porto mai sandàlies, però duia unes sabates molt mones que em vaig comprar ara fa un any per la Comunió del meu nebot i són plenes de foradets... i no me les volia mullar :-))

    ResponElimina