EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

diumenge, 5 de juny del 2011

Fent números...

6 comentaris:

  1. Jo en porto un ritme més fluix! Però no és tan important el número de llibres llegits com la qualitat del que es llegeix!

    ResponElimina
  2. Tens tota la raó, PORQUET, però és que això ara ja és com un vici hehehe la culpa és de la catosfera :-))

    ResponElimina
  3. però si comparat amb mi, vas molt bé!!!
    deixa't de competis blogueres, llegeix al ritme que vulguis/puguis i sobretot, sobretot, gaudeix moltíssim del que llegeixis!!

    ResponElimina
  4. Jo porto exactametn els matixos llibres que tu, i estic bastant contenta. Fa temps que he vist que dos al mes no està tant malalment

    ResponElimina
  5. Jo vaig pel número 24, però el de Murakami m'està baixant el ritme!!

    ResponElimina
  6. RITS.- És que resulta que gràcies a aquestes petites "competicions" blogueres (que, en realitat, no són tals, sinó que són "piques" amb mi mateixa) he recuperat la il·lusió per llegir i estic molt contenta ;-)
    Jo, que de jovenenta era una lectora voraç i que, després, vaig anar perdent l'afició -sense deixar-la mai, però- ara em fa il·lusió intentar superar-me... Clar que ja sé que teniu raó i que no s'ha de llegir per llegir... no, això mai... Però és que jo trio llibres que m'agraden i m'ho passo genial.
    Llavors, si passo un mes o dos on sembla que afluixo, és com si em preocupés ;-)


    MIREIA.- Doncs tu ets una de les meves lectores de referència, així que ja estic més tranquil·la ;-)
    Fa uns anys, abans del blog, jo potser llegia 7 o 8 llibres l'any (i tenia la sort que ma germana me'n portava, me'n recomanava)... podia passar dos o tres mesos sense llegir ni una pàgina... però jo veia com llegien en Josep Lluís i, sobre tot, la meva germana (que és una "bèstia" en aquest sentit) i, en el fons, ho trobava a faltar... perquè fins a l'època de la Facultat -més o menys- jo llegia molt!
    Llavors, fa cinc o sis anys, pensava que m'agradaria poder agafar un ritme d'un llibre al mes ;-) si hagués pensat en llegir-ne dos al mes hagués estat molt contenta... Així que tens tota la raó :-)


    XEXU.- Imagina!! Actualment ja en portes més del doble que jo... Menys mal d'en Murakami!! hehe :-P
    I, després, no podries llegir "El Casalot" de Dickens? Està molt bé, i només té 1.118 pàgines... i quan acabis, Els germans Karamazov, en Josep Lluís el té, l'està llegint actualment... crec que en té més de 1.200... potser t'agradaria hehehe (rialla malèvola) ;-))

    ResponElimina