EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dijous, 10 de maig del 2012

739, Benvingut a casa!!


Aquí tenim la nova troqueta de 739, encara sense embolicar al cartronet, al costat de la seva germana, 738 (que ja tenia) i que és una miqueta més fosca.

Com molt bé ha dit la YÁIZA al post anterior, els fils no tan sols tenen número, també tenen nom :-)

DMC 738 Tan Very Light
DMC 739 Tan Ultra Very Light

10 comentaris:

  1. Està claríssim, dos capdells del mateix color, no?

    ResponElimina
  2. Hehehehe que nooooooo, XEXU!! Al menys veus que porten número diferent, no? :-DDD

    El de la dreta és una mica més claret!! Estic segura que ho has de veure!! :-))

    ResponElimina
  3. I clar que ho veu!
    És una mica pallasset quan s'hi posa!

    Quan sigui gran un dia em compraré tots els números que existeixin, d'aquesta mena de fils... ;)

    ResponElimina
  4. Sí, quan es posa així em fa molta gràcia, és com tenir un germanet petit que porta la contrària "perquè sí", però que en el fons està rient! :-))
    Jo també crec que ho ha de veure... Li he preguntat a en Josep Lluís si ell ho veia i m'ha dit que sí!! :-DDD

    Ah!! i en MAC li segueix la corrent, que diu que imaginar un estoig de sis retoladors tots grisos "el supera" :-DDD

    Jo els tinc tots, CARME!! :-)) però tots, tots, eh? Vàrem començar la meva germana i jo farà uns SETZE anys, al poc de néixer el meu nebot gran, per fer-li algun pitet... i compràvem els colors més bàsics... després ens vàrem anar aficionant i volíem fer algun quadret i en compràvem més... Llavors la carta de colors era de 430 colors diferents (eeeh, XEXU, MAC!! 430 COLORS DIFERENTS!!)... així que ens vàrem fer unes llistes (una per cada una) com si fos una col·lecció, quan arribava un sant o un aniversari ens regalàvem un llibre i cinc fils, o un jersei del C&A (hehehe és que és típic regal nostre!) i cinc colors més i així... i anar tatxant de la llista i ara els tinc tots i només he d'anar renovant l'stock... Clar que aquí valen 1,45 cada fil!!! ROBATORI!!!
    Fa temps vaig comprar-ne uns i unes robes per Internet a una botiga anglesa i em van sortir a menys de la meitat que aquí... però d'això deu fer uns cinc anys... clar, per UN fil no fas una comanda a Anglaterra, que has de pagar despeses d'enviament (si gastes més de 20 lliures no) :-))

    ResponElimina
  5. És tot un món això dels fils de cosir. No dic que els veig iguals perquè si que un és una mica (una mica!) més clar que l'altre però ara m'ha vingut un altre dubte: Com és que quan els compres s'ha de desfer el cabdell i posar-los en aquests cartronets? I una altra cosa, aquests cartronets els venen o te'ls fas tu mateixa? :-DDD

    ResponElimina
  6. Sí!! hehehe MAC, tot un món!! ;-))

    Tens raó, la diferència és molt petita... pensa que són diferents tons d'una mateixa gama... imagina un blau cel que cada vegada es va enfosquint més fins a arribar a un blau marí... hi pot haver molts colors entre l'un i l'altre! ;-))

    Aquestes diferències serveixen per fer ombrejats i tal... imagina que fas el quadre d'un arbre... pots necessitar molts verds per fer les fulles... uns més clarets a la part de l'arbre on toca el sol, altres més foscos si toca l'ombra... diferents tons de marrons per aconseguir l'efecte de les textures del tronc (és com pintar) Mira aquesta preciositat que he trobat googlejant ;-)

    M'encanten aquestes preguntes! :-))

    Hi ha gent que no ho fa això de posar-los en cartronets, és senzillament una forma d'organitzar-los, tenir-los ben posadets en capses i... sobre tot!! que no s'enredin!! :-) si tu estàs brodant amb dos o tres colors i ho fas directament anar tallant el fil del capdell, doncs no passarà res, però si, per una mateixa labor estàs fent servir 25 o 30 colors diferents (o molts més!) és ideal tenir-los posadets

    Mira quin embolic de fils té aquesta persona!! Vols dir que pot saber quin número és cada fil? I sense número, com pots seguir un esquema?

    Jo, fins i tot quan els tinc desendreçats, perquè els he anat traient de les capses, els tinc sempre cargoladets així :-))

    I, quan veig que ja en tinc molts fora de lloc, faig una posada en ordre ràpida, a les seves capses... i és fàcil amb la llista de colors i els cartronets... i queda així de bonic ;-))

    De cartronets en venen. Quan compres les capsetes, algunes porten uns quants cartronets, també se'n poden comprar de "sueltus" en bossetes... N'hi ha de cartrò o de plàstic. La meva germana els fa servir de plàstic, són més resistents però costa més d'escriure el número... a mi m'agraden més de cartró. Quan s'acaben, jo mateixa me'n faig més. Justament fa pocs dies en vaig retallar uns quants :-))

    ResponElimina
  7. El què jo deia: És tot un món això! :-))
    Gràcies per l'explicació. Per cert, el quadre de l'arbre és molt maco i la teva col·lecció de fils, ben ordenada a les seves capses, fa molt i molt de goig. :-)

    ResponElimina
  8. Tot un món ben entretingut!! ;-))

    A mi m'encanta que m'hagis preguntat!! Al principi jo també estava sorpresa veient tants colors semblants... pensava "si vull un vermell, doncs amb un vermell ja en tinc prou", però això serveix per les coses petites... quan vols fer quadres així necessites totes les variants possibles... i és molt, molt maco quan veus com va sortint, de veritat que és entretingut i bonic... i no és difícil (no ho dic per dir, de veritat que no és gens difícil) :-))

    Ara vaig a brodar unes coses que tinc pendents i vaig fent... brodant i descansant, que així no se'm carreguen les cervicals :-))

    ResponElimina
  9. Oi, Assumpta. Només de veure els teus calaixets amb tots els cabdells, se'm fa la boca aigua. Em penso que si m'hi posés, entrar auna merceria em faria el mateix efecte que entrar en una llibreria d'aquelles ben proveïdes... que ho vull comprar tot!!! Ains!

    ResponElimina
  10. Oi que fan il·lusió, YAIZETA? ;-))
    M'ha fet gràcia això de fer "la boca aigua" perquè a mi també em passa amb tot això que dius, els llapis, els retoladors... per cert... ehem... mira, mira... clica aquí :-))

    És una petita mostra!! :-DDDD

    ResponElimina