EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 16 de maig del 2012

Canvis a "Mundoplato"

Amics, amigues, el món està en procés evolutiu constant... Tots sabem que vivim dins un immens parell de sabates, situat damunt d'un plat, suportat per tres especímens amb certa semblança a cavalls... sostingut per una mena de tronc tallat que flota sense rumb conegut (per nosaltres) en la immensitat de l'espai.


Les darreres fotografies obtingudes des de la nostra Estació Espaial Bis-K ens mostren com, de nou, les sabates han mutat.

9 comentaris:

  1. he, he, he... i qualsevol dia anirem descalços del tot!

    ResponElimina
  2. A mi el que em fa patir són les tres pobres girafes... ;-D

    ResponElimina
  3. Nota: Quan parlo de girafes em refereixo als "tres especímens amb certa semblança a cavalls" :-DD

    ResponElimina
  4. Jo ja fa temps que m'he baixat d'aquest món que va caminant per aquestes alçades!!
    Vaig amb sabata plana i sempre tocant al terra i així segueixo el meu camí poc a poc i veig passar, a tota velocitat, artefactes que s'assemblen molt a aquest "Mundoplato" que ens mostres.
    hehehehe!!
    Molt bona aquesta anada d'olla!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. CARME.- Ui, al menys alguna mena de sabatilles, que sinó, quin mal els peus!! (Ara he pensat en la platja de Porbou!! ai!! hehehe) :-))


    MAC.- Hehehehe sí, si, s'entén :-)
    Saps? En realitat aquests espècimens són els anomenats "Jirvalls", així tots blancs, amb una força colossal, impossible de mesurar i un equilibri estable tant pel que fa a les seves potes com al que suporten sobre els seus lloms :-DD


    MONTSE.- Jo també sempre amb sabata plana!! ;-)
    Ara m'has recordat quan, per les noces d'argent dels meus pares (aquest mes ha fet 30 anys!... o sigui, que jo en tenia 20) vaig portar les sabates amb més tacó que he portat mai... i hi caminava bé!! Res de plataformes com avui en dia, noooo, no... tacó primet i altíssim, crec que 13 cm., una cosa així ;-))
    T'asseguro que no sé pas com podia caminar... però hi caminava, amb tota normalitat!! Quines coses feia quan era jove! :-DD
    Quan vegis passar "Mundoplatos" mira si veus els seus "petits habitants" que jo et faré "Holaaa!" des d'allí dalt :-DD

    ResponElimina
  6. Assumpta, quina opinió et mereixen les noves sabates que són casa nostra? Hehehe! Una mica menys horribles??

    Mare meva, he vist això dels talons que duies de jove... quina animalada!!! Jo ja he passat els 20 (snif) i el taló més alt que he dut a la meva vida deu fer 4cm. En sabata tancada i taló més aviat amplet. I encara gràcies!

    I em penso que d'ara en endavant aniré ben plana... només aquell centímetre de taló a la sola que va tant bé per caminar.

    (El més alt que tinc és un parell com aquesta: http://mm.demujer.es/uploads/MODA/Pull/Fall10/PullBear.Fall10.20.jpg, però en negre!)

    ResponElimina
  7. El tacó de les noves sabates és un immens ascensor :-))

    Uiiii noooooo, jo no duia tacons així normalment!! què vaaaaaa!! si ho recordo és, precisament, perquè NO en duia hehehe... això va ser que em va fer gràcia per les noces d'argent dels meus pares, arreglar-me i posar-me súper guapa!! :-))

    Alguna sabata amb una mica de tacó sí que tenia, però molt poc...

    Ara sí que sempre vaig amb sabata plana :-)

    Ostres, si trobés alguna foto en que es veiessin aquelles sabates... eren espectaculars!! Allò que fas un cop a la vida i que després ho pots explicar... perquè 13 cm. de tacó d'agulla... tela marinera :-DD

    Aquestes que adjuntes són molt maques!! I ja és bastant taconet, eh? :-)

    ResponElimina
  8. diguem clàssic, però com a suport prefereixo un disc sobre 4 elefants sobre una tortuga gegant, què vols que et digui...

    ResponElimina
  9. Et crec, PONS, et crec... jo -que ho sé tot dels blogaires, encara que siguin de WordPress- conec la teva gran devoció per Terry Pratchett... En el meu cas, veritablement, sóc fan de l'Equipatge :-))

    ResponElimina