EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 22 de maig del 2012

Nova secció d'humor


Ei, fa riure, eh?
Què, Espe? Desviant l'atenció del dèficit?... Ai, mareta meva, quina gent!!

17 comentaris:

  1. Sí, Assumpta, avui estan graciosets, a Madrid. Ja has sentit què diu el nostre estimat amic??

    http://www.ara.cat/esports/Cristiano-Ronaldo-posa-global-lequip_0_704929589.html


    La senyora Aguirre es podrà distreure buscant delictes i ultratges contra la bandera en la manifestació falangista que ha autoritzat pel mateix matí del partit. Segur que hi ha algunes banderes que no són l'oficial...

    ResponElimina
  2. Siiiii, sí que ho havia vist!! Hahaha... sembla mentida!!
    Menys mal que aquestes coses les diuen ells i se les també només creuen ells, perquè a la resta del món deuen riure!!
    Pobre noi :-P

    I això de la mani... pots imaginar... bé, millor que no ho imaginis, que no et desitjo cap mal :-)))

    ResponElimina
  3. No es cansaran mai de fer el ridícul, aquesta gent de la meseta?

    Mare meva!

    ResponElimina
  4. CARME, Deixa'ls, dona, deixa'ls... m'encanta que donin aquesta imatge tan patètica!! :-DDD

    ResponElimina
  5. Jo en sé d'una que sí que hauria d'estar a porta tancada, i no sortir mai més!

    ResponElimina
  6. Una porta reixada, XEXU? ;-))
    De veritat que a vegades em sembla mentida que puguin ser tan... curtets :-DDD

    ResponElimina
  7. L'he sentida aquest matí a RAC1... ahhhhhhh!!!! No tinc paraules

    ResponElimina
  8. No comentaré sobre el que ha dit aquesta dona, perquè no val la pena gastar paraules que ja saps que en tinc poques.

    Ara, dit això, he de dir que no estic d'acord en que es facen xiulades ni al príncep ni a l'himne ni a la bandera de ningú, sens dubte hi hauria molta gent que se sentiria ofesa i no estic parlant de l'Esperaza Aguirre ni del príncep, sinó de gent normal del carrer. A nosaltres també ens ofendria si es tractara dels nostres símbols nacionals.

    Si no m'equivoque, jugar la Copa del Rei no és obligatori.

    ResponElimina
  9. MIREIA, A vegades, diuen algunes coses que et fan dubtar si veritablement poden arribar a pensar això!! Val més riure!! :-))


    JPMERCH, No tinc ni idea de si és obligatori o no, però m'imagino que sí... Fa uns anys, el Barça, per dir que no tenia prous jugadors (perquè els hi havien agafat per la Selección... que també té nassos la cosa) i no voler jugar, els van amenaçar amb una sanció que al final no es va arribar a fer efectiva... per tant, dubto que un equip pugui dir que no juga un torneig organitzat per la Federación a la qual pertany (por imperativo legal)

    De totes formes, qui ha dit que no volem jugar la Copa?

    Jo SÍ vull jugar la Copa... i, si pot ser, guanyar-la... Ara bé, també vull xiular. Què té a veure una cosa amb l'altre?

    Si jo fos a Madrid divendres, xiularia amb totes les meves forces, sense ànim d'ofendre a la bona gent que n'hi ha (i molta) que s'estima aquests símbols... però sí, amb l'ànim de protestar al màxim contra un Estat que només ens vol per xuclar-nos els calers i per res més, perquè es passen el dia menyspreant-nos.

    Com ha dit un representant del propi PP al País Vasc (sí, sí, del PP)... a ell no li agradarà que xiulin l'himne d'Espanya, però tampoc li agrada quan insulten els vascos.

    No he vist suspendre cap partit per insults als catalans... I mira que n'he sentit... i de grossos!!

    D'altre banda, xiular el Príncep, xiular l'hereu d'aquesta institució antiquada i desvergonyida, és altament saludable. Amb els meus diners (i els teus, i els de tots) viuen "a cos de rei" (hehe, xist) o sigui que, al menys, que aguantin una miqueta el disgust i la protesta dels que hem de mirar cèntim a cèntim per viure cada dia.

    Si alguna bona persona del carrer que es sent ofesa pels xiulets dels catalans i m'ho pregunta, no pateixis, que jo ja li explicaré :-)

    ResponElimina
  10. Assumpta, respecte la teua opinió pero no puc estar d'acord amb tu. Crec no és ni el lloc ni el moment per a una protesta que no té res a veure amb l'esport. És a dir estem d'acord en el fons però no en la forma.

    ResponElimina
  11. JPMERCH, Respecto profundament que no estiguis d'acord amb mi, però jo trobo que és una ocasió immillorable perquè se'n faci ressò el màxim de premsa internacional si és possible.
    Jo no parlo de cremar banderes ni de cap acte vandàlic... Xiular. Xiular l'himne de l'Estat que no ens estima gens però que ens vol ben lligats, que no respecta res que tingui a veure amb Catalunya, començant per la llengua... i Xiular un tio que viu millor que vol tan sols perquè... què?... ha nascut a una família especial?

    Però no pateixis, que jo no hi seré :-) Els meus xiulets no es podran sentir... Jo no ho puc pagar, JOTAPÉ, ni el viatge, ni l'entrada, ni res de res... Amb el que es gasta el rei en un sol d'aquests viatges indecents a caçar elefants a mi se'm solucionarien els problemes durant uns quants anys... doncs al menys em dono el gust de xiular-lo...

    Digues-li com vulguis... "derecho al pataleo"... ràbia, impotència, però al menys xiular encara puc fer-ho.

    ResponElimina
  12. És que a Madrid juguen al joc de a veure qui la diu més "grossa" i qui guanya s'asseu a la llotja juntament amb la Mato que no sap pas què diu, el De Guindos que ve de Lehman brothers i la Fàtima Báñez, que no havia cotitzat fins que l'han feta ministra de treball, estem arreglats. Això se'n diu un gran equip. Quina colla!!! i quina por! a en Ronaldo també s'hi ha afegit al concurs!!!

    ResponElimina
  13. És la tàctica de sempre, que millor que el patriotisme exacerbat de la "Una, Grande y Libre" per fer oblidar que han mentit a l'hora de declarar el dèficit de la "Comunidad" i tantes altres coses.
    Nosaltres ja n'estem farts però ells no se'n cansen mai d'aquesta cançoneta.

    ResponElimina
  14. MARTA.- Hehehehe m'has fet riure amb el teu comentari!! Els imagino perfectament, a veure qui diu l'animalada més gran per guanyar el concurs i seure a la llotja!! :-))
    El Ronaldo... voleu dir que té una autèntica apreciació de la realitat? a vegades em sembla tan delirant el que diu!!


    MAC, És que arriba a ser poca-vergonya la mentidera aquesta... Se'ns queden tots els calers, poden invertir unes quantitats que nosaltres ni arribem a somiar-les i encara estan endeutats!! Això sí, per tapar la mentida "vamos a defender el himno de estos vascos y catalanes"... Oh! quines ganes de marxar!!!

    ResponElimina
  15. El 14 de juny de 1925, la dictadura de Primo de Rivera va clausurar el camp de les Corts on hi jugava el Futbol Club Barcelona, per xiular l'himne d'Espanya. 87 anys després la presidenta de la comunitat de Madrid demana el mateix. que se suspengui el partit si es xiula l'himne. Que trist la mentalitat de molts del PP no ha avançat gaire

    ResponElimina