EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimecres, 27 de juny del 2012

Equivalències (II)

Aquesta casa és un forn!!

9 comentaris:

  1. Ja ho pots ben dir... jo ara he de sortir de la feina per anar a casa i tinc por de sortir al carrer...

    ResponElimina
  2. Assumpta que t'ha passat? sembla que vagis a l'infern! a les calderes d'en Pere Botero!!! vigila amb la nina que es pot fondre! Això tot just acaba de començar!

    ResponElimina
  3. XEXU, és terrible... La meva germana sempre diu que les vacances llargues haurien de ser l'hivern, quan s'està bé a caseta, al llitet, ben tapat o llegint al sofà amb una manteta... a l'estiu a gairebé totes les feines hi ha aire condicionat... doncs, a l'estiu a la feina! :-)))
    Però és que, a més, la meva casa és un forn a l'estiu... està construïda de forma ideal per passar calor agggh!


    MARTA, Hehehe no, no és un forn... la meva casa és així, jo visc aquí :-DD
    La nina ja està acostumada, pobreta, tot i que també li agrada més l'hivern, com a la seva mare (o sigui, jo) ;-))

    ResponElimina
  4. A mi em fa una mica de por tornar, eh! Tanta alarma, tanta alarma... a París rondem els 25ºC, avui, però he sentit coses terribles com 40ºC a Barcelona els propers tres dies. Em fondré!

    D'altra banda, casa meva pot ser un forn o no segons com la tractis. La meva habitació queda just sota la teulada i és terrible, la qüestió és pensar en deixar les persianes ben abaixades tota la tarda (perquè sinó entra el sol, ja que donen a l'oest) i d'aquesta manera al vespre la trobes relativament bé. Al matí s'hi està millor... Però bé, a l'altra part de la casa s'hi sol estar prou bé tot el dia! Podem obrir moltes finestres i que corri l'airet.. En tot cas, ja explicaré com sobrevisc!

    ResponElimina
  5. És una onada de calor sahariana... insuportable... però no pateixis, diuen que dura fins dissabte, després potser baixaran una miqueta. No tornis abans de dissabte!! :-))

    Ai, t'he explicat el tema de les finestres a l'altre post!! Hehehe.. bé, que jo no puc crear corrent d'aire, que tinc totes les finestres al mateix cantó... és la trista realitat!

    ResponElimina
  6. Ostres! quina equivalència més bèstia! Ara em feu patir la nina i tu!

    Esperem que no duri gaire aquesta onada de calor!

    ResponElimina
  7. Ai, CARME!! És una equivalència ben real... Saps què és una calor horrible, enganxosa i no poder fer passar ni una miqueta d'aire... M'ofego!
    La nina es troba bé ;-)))

    ResponElimina
  8. Aquesta foto fa por només mirar-la i que "la nina es trobi bé" és només un mig consol. Espero que ho aguantis (ho aguantem) de la millor manera possible. :-)

    ResponElimina
  9. Hehehehe estar-se a casa meva, a l'estiu, per la tarda, també fa por, MAC ;-)))
    La nina segueix bé... jo també (de moment) hehehe

    ResponElimina