EL DRET A DECIDIR D'UN POBLE ÉS L'EXERCICI DE LA DEMOCRÀCIA EN ESTAT PUR. A QUI FA POR AIXÒ?

dimarts, 26 de juny del 2012

La llum s'ha liquat

Jugant amb la meva càmera, enfocant els llums -focus- del sostre del Viena, sembla com si els raigs de llum s'haguessin liquat o gasificat...

7 comentaris:

  1. Deu ser de la calor... ai, no! que al Viena s'està fresquet!

    ResponElimina
  2. Estàs millorant la teva tècnica! Això cada vegada té més pinta d'exposició. Ja m'explicaràs com ho has fet això, perquè em pensava que només funcionava en foscor.

    ResponElimina
  3. CARME, diu en Josep Lluís que tenen l'aire condicionat tan baix que gairebé no es nota! Serà això hehehe... El que passa és que a casa sembla que tinguem la calefacció posada, amb un sol que peta aquí al davant, que val per tres ;-))


    XEXU, Jo també creia que només valia per la foscor, així que ho vaig voler provar ahir al Viena i em va fer gràcia veure que també sortia!! ;-))
    Has de buscar alguna funció a la teva càmera que permeti més temps d'exposició (a la meva n'hi ha una que posa "Fuegos artificiales"). La meva és una càmera petita i no és res de l'altre món :-) Ja fa gairebé cinc anys que la tinc, o sigui que si la meva ho té, el més probable és que la teva també ho tingui. Llavors, enfoques cap un llum (o més d'un) i mous la càmera!! ;-))
    Quan és de dia ho he provat al carrer o enfocant altres coses i no surt res, queda la foto en blanc, o en gris... Ha d'haver-hi sempre algun focus de llum. Si és en la nit, el fons queda negre, si és de dia, queda com aquesta! ;-)))

    ResponElimina
  4. Ho provaré! Crec que la meva càmera sí que té aquesta opció. Aquesta t'ha quedat perfecte coma fons d'escriptori, la veritat. Millor que les negres, trobo.

    ResponElimina
  5. Em vaig quedar parada quan vaig veure que sortia "alguna cosa". El color de fons és el de les parets del Viena :-DDD
    Prova-ho, és divertit!! (entretingut i gratis!! hehehe)

    ResponElimina
  6. Ai, MARTA!! Hehehe m'has fet gràcia!! Si tothom em veiés amb els teus ulls encara em faria rica venent art com aquest ;-))))

    ResponElimina